WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Yorum yapılınca hata oluşuyor

(5 posts)
  • 3 ay önce m4gnetic tarafından başlatıldı
  • m4gnetic tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

Etiketler:

1. Merhabalar,

Sitemde yazılarıma yorum yapıldığında, yorum kısmında aşağıdaki kod yazıyor ve hem yorumlar görünmüyor hemde sitemdeki sidebar'lar görünmüyor.

Internet Explorer'da şöyle bir kod çıkıyor ve yorum görünmüyor:
    <div class="alt" id="comment-

Mozilla Firefox'ta ise kod çıkmıyor ama yorumda görünmüyor.

Hata neyden kaynaklanıyor olabilir? Veritabanında bir problem olması muhtemel midir?

Tarih: 3 ay #
  2. Sorun sanırım bir eklenti kaynaklı yorumları etkileyecek bir eklenti varmı.. default temada da aynı problem yaşanıyor mu..

bu arada güncelleme yapın yada ilgili dosyayı güncelleyin..

3. Benzer bir sorunla ben de karşılaşmıştım. eylultoprak'ın da dediği gibi yorum ayarlarınızda hataya neden olan bir eklenti mevcut olmalı. Kullanmadığınız eklenti dosyalarını ftp'den silin ve wordpress'i güncelleyin.

4. Merhaba,

Default tema'da da aynı problem devam ediyor ancak bu seferde yorum yerine çıkan kod kısmında '<div' yerine '<li' var.

Dediğim gibi ajax eklentileri vardı onları kaldırdım tamamen ama halen sorun devam ediyor.
    Birde güncelleme yaptığımda Türkçe destek sorunu olur mu?

5. Merhaba,
    Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
    Az önce wordpress güncellemesi yaptım. Bütün eklentileri deaktif yaptığım zaman yorumlarda herhangi bir sıkıntı olmadı. Eklentileri tek tek aktif ettim. Bir eklentiyi aktif ettiğimde tekrar yorum bulunan bir yazının olduğu sayfayı yeniledim ve herhangi bir hata ile karşılaşmadım, ta ki Film Değerlendirme eklentisini aktif edinceye kadar. Sebebini anlayamadığım bir şekilde Film Değerlendirme eklentisini aktif edince yorumdaki aynı hata meydana geliyor. Film değerlendirme eklentisinin sidebar'daki kodunu silip tekrar denedim ama yine hata oldu. Eklentiyi veritabanıda dahil tamamen silip yeniden kurdum ve etkinleştirdiğimde sorun yoktu ancak bir film değerlendirmesi eklediğim zaman yorumlarda yine aynı sorun meydana geldi. Film Değerlendirme eklentisinde hangi ayarı denediysemde sorunu gideremedim.
    En son çare olarakta artık Film Değerlendirme eklentisini tamamen kaldırdım. Şu anda yorumlarda herhangi bir sıkıntım yok.

Ama bu problem çok saçma geldi bana. Yani neden film eklentisiyle, farklı yazı yorumlarının ne alakası olabilir ki? Sanırım bu eklenti, wordpress 2.3.x ile uyumlu değilmiş...

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.