Camtasia üzerinde çok çalışmıştım ve gerçekten tam anlamıyla camtasia canavarı olmuştum, ancak yaklaşık 5 aydır programın yüzünü görmedim, şimdi kurdum ve bi kaç hatalı denemeden sonra bu video çıktı ortaya. Yani camtasianın neler yapabileceğini iyi biliyorum, ancak bu biraz acele oldu o yüzden pek başarılı değil bencede. Ses konusundada kesinlikle haklısınız ancak artık leptoptayım mikrofonum yok henüz, üstüne müzik koyma olayınıda önceki deneyinlerime dayanarak söylersem baya büyük dosya boyutlarına ulaşıyor mesela bu video 4 mb üstüne müzik eklediğim zaman yaklaşık 10-12 mb olacaktı. Frontpage meseleside doğru, aklıma gelmemişti bu. Bilgisi olmayan birisine çok lazım bi programmış izlenimi vermiş olduk, ters oldu :)
Son olarak tabiiki kullanabilirsiniz birilerine yardımım dokunursa ne ãla. (wp ye koymuşsunuz zaten, şu rapide gıcık oluyorum o linki imha etseniz size zahmet :)
Ben yarına sağlam kafayla üstünde çalışıyım yeni bi video hazırlıyım tekrar foruma koyarım.. İyi geceler diyim.