Adsense reklamlarım, firefox'da gayet güzel gözüküyorken, Internet Explorer'da hiç gözükmüyor. Acaba bu temadan kaynaklanan bir olay mıdır?
Temanın ayrıyeten ie.css diye bir dosyası var. Herhalde ie için ayrı bir şablonu var ?!?
Adsense reklamlarım, firefox'da gayet güzel gözüküyorken, Internet Explorer'da hiç gözükmüyor. Acaba bu temadan kaynaklanan bir olay mıdır?
Temanın ayrıyeten ie.css diye bir dosyası var. Herhalde ie için ayrı bir şablonu var ?!?
Modemi aç kapat yeni ip alsın.. İe ön belleğini temizle.. İp'yi bloklamışdır adsense.. Kendi reklamlarına tıklamıyorsundur umarım :)
Yok bu durum bir anlık değil, aylardır böyle. İnternet cafelerden falan da bakıyorum. Orda da gözükmüyor... Ahh bi gözükse, köşeyi dönecem de :) (%60'lık kullanıcı ie'den geliyor)
Dönem dönem olabiliyor. Adsense hesabına girip reklam kodlarını yenilemeyi dene. Yani o kodları kaldırıp yeni kod koy. Arada bana da oluyor :)
bilmiyorum ama sorunun bundan kaynaklandığını zannetmiyorum. Tema ayarları ile ilgili bişey fakat nasıl bişey. Yardım ederseniz çok sevinirim...
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.