WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Galeri eklentisi

(9 posts)
  • 3 ay önce ReelSanal tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. ReelSanal
    Üye

Merhaba,
    arkadaşlar herkese resim upload edebilme imkanı sağlayabileceğim bir galeri plugini varmıdır acaba? eklenen resimler yorum özelliği gibi pasif eklenmeli admin onaylarsa yaynlanmalı

next-gen'e baktım onda sadece kayıtlı kullanıcılara upload etme imkanı veriyorsun ama kayıtlı üyelere onu açtığında yeni galeride oluşturabiliyorlar falan

Tarih: 3 ay #
  2. /wp-admin/admin.php?page=nggallery-roles

Kısmında ayarlarını yaparsanız isteğiniz gerçek olacakdır bu eklentiyi bir başka sitede ben kurdum ve dediğinizi uyguluyor şuan.

3. ReelSanal
    Üye

cevabınız için teşekkürler.
    ama orada şöyle birşey var dikkat ettinizmi bilmiyorum
    Add gallery / Upload images:
    yani resim yükleme izni vermek istiyorsanız galeri eklemeyle beraber olabiliyor ancak.
    ama ben herkesin galeri ekleyebilmesini istemiyorum. sadece benim belirlediğim galeriye resim yükleyebilsinler.

birde bunun için user olmasına yani kayıt şartı aranmasına gerek olmasa aliyyül ala olacak.

4. Merhaba;

Şu eklentiyi kurup ayarlarını kurcalamanız gerekiyor.. Bu tür işlemlerin seviyesini yükseltip çoğalta biliyor başka eklentilerlerde uyumlu..

Kurup denerseniz anlaya bileceğinizi düşünüyorum.. Forumda bu eklenti için bir mesajım daha önce var.. Pratik bir kaç bilgiyi açıkladım.. Eklenti adı role manager

5. ReelSanal
    Üye

bunuda denemiştim şimdi yine bir göz attım ne yazıkki aynı şey bunun içinde geçerli

6. ReelSanal
    Üye

en sonunda uğraşıp kendi kodumu kendim yazdım isteyen olursa paylaşabilirim.

Tarih: 2 ay #
  7. cnn
    Üye

merhaba

aynı dertten muzdaribim.bana da gönderirseniz çok sevinirim

teşekkürler

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyun, forumda e-posta adresi paylaşmak yasak. [Hasan]

8. cnn
    Üye

reelsanal kodunuzu siteye upload edebilir misiniz ya da uygun olan başka bir yere,zira mail adresimi yazamıyorum buraya..

teşekkürler

9. @ReelSanal merak ettim nasıl çözdünüz.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.