bloğumda All in One SEO eklentisi kuruluydu ve bugün wpseo eklentisi hakkında bir kaç makale okudum ve bloğuma kurmaya karar verdim ve kurdum benim sormak istediğim All in One SEO ve wpseo eklentileri aynı anda kullanılırmı tekini kullansam daha verimli olurmu ? kullanırsam hangisini kullanmalıyım?
WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler
All in One SEO ve wpseo
(12 mesaj(lar))-
Tarih: 6 ay #
-
Sanırım ikisi bir arada çalışmaz. Çalışada bir etkisi olmaz. Ancak şunu söyleyeyim All in One seo çok iyi. Wpseoyu denemedim ancak çevremdiki kişilerde all-in-one seo yu kullanıyor ve memnunlar.
Tarih: 6 ay # -
All in One seonun database üzerinde bir işlemi etkisi varmı ? tekrar kurmayı düşünüyorum ama db üzerinde işlem yapıyorsa kurmayacağım :)
All in One seonun database üzerinde bir işlemi etkisi varmı ? tekrar kurmayı düşünüyorum ama db üzerinde işlem yapıyorsa kurmayacağım :)
Dün akşam database üzerinde işlem yapıp siteyi kasan bütün eklentileri kaldırdım.. En çok yorumlar ile ilgili olan eklentiler kasma yapıyor bunun dışın all in one seo gelirsek ben onu kullanıyorum ve böyle bir kasılma yapmıyor ama veriyi database üzerinden çekiyor ve gayet iyi bir kasma durumu yok..
Kısaca;
Sql'den ama yormuyor.
Teşekkürler biraz fazla olacağım :) ama nasıl kullanılayordu unuttum:( uzun zaman oldu :)
seo skorunuza hangi siteden bakıyorsunuz ?
Teşekkürler abi resime göre ayarladım :) heytbecom abi ben google analistik kullanıyorum çok güzel tüm detaylar var
seo skorunuza hangi siteden bakıyorsunuz ?
Bu koca bir yalan.. Ama istersen burdan popüler kelimeleri bulup title'la yada içerik yazarken bolca kullanmaya dikkat edebilirsin. Title'lara çok önem veriyor google amca sanırım.. En sonunda bende title bir sürü kelime ekledikten sonra sadece resimler'den oluşan blog'u hareketlendirdim.. E o zamanda trafik yetmiyor şuan 8,5gb trafik dolmuş durumda.. :) 18gb trafiği bu ay doldururum sanırım.. Kotamda 10gb bilmiyorum ne yapacağız..
Gevv bağlantı hızından memnunmusun.. Trafik durumu ne alemde.. Bir ara mailleşelim.. ;)
eylultoprak mailine bak :)
bir sorum daha var :) seo eklentisini yeni kurdum eski yazıları düzenlem gereklimi yada faydası olurmu ? title,Description vsTarih: 6 ay # -
seo yu yapamadım acaba sorun nedir?
All in One seo yu kurdum resimdeki gibi yaptım ama hiçbir sonuç alamadım ?Tarih: 6 ay # -
All in One Seo ya çok şaşırıyorum,
Böyle basit bir mantığa göre çalışan (çalışması gereken) bir eklentinin neredeyse 3 günde bir (abartıyorum ama çok sık güncelleniyor) güncellenen bir eklenti beni dehşet içinde bırakıyor.All in One Seo nun bana hiç güven duygusu vermediğini söyleyebilirim.
Size tavsiyem wpseo daha iyisi headspace2 kullanmanızdır.
(bu aralar headspace2 de çok sık güncelleniyor. fakat çok geniş kapsamlı bir eklenti olması buna bir gerekçe olara ortaya sürülebilir.)Ben sitelerimde headspace2 kullanıyorum ve çok memnunum.
Tarih: 6 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
Destek sorusu değil