WordPress Türkiye Forumları » Blog Analizi

www.tatilajans.com

(8 posts)
  • 2 ay önce reddawn tarafından başlatıldı
  • akinberk tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. ImageShack

Daha önce html ile kurulu sitemi , wordpresi inceleyip beğenince birkaç gün önce wordpresse kurdum , oldukçada kullanışlı oldu , eski sitede yeni konu eklemek işkence idi :) google ın arama sonuçlarında wordpress i sevdiğini biliyordum , etkisinide hemen gösterdi günlük 10 ziyaretçiden 50 lere yükseldi , başlangıç için güzel :)
    Kullandığımı temanın side barında kategoriler yoktu onları ekledim , digg , del.icio.us vs. link ekleme kısmını farklı bir temadan kullandığım temaya uyarladım.
    İngilizce bir travel sitesi için sizce eklemem gereken eklentiler vs. varsa tavsiyerinizi almak istedim.
    Yorum ve kritiklerinizi bekliyorum , teşekkürler..

www.tatilajans.com

Tarih: 2 ay #
  2. tanti
    Üye

Sitedeki yazı tipini değiştirirseniz güzel olur..Bu arada kullandığınız galerinin adı ne acaba?

3. thickbox sanırım firefoxta seçim kaynağında görünen bu class="thickbox" :)

4. Bu arada kullandığınız galerinin adı ne acaba?

NextGEN Gallery Türkçe

5. tanti
    Üye

Teşekkürler arkadaşlar...

6. akinberk
    Üye

çalışma çok güzel... İyi bir optimizisyonla çokta iyi gelir getirir... şimdi önerilerimi sunayım...

1) üstteki Turkey Travel Map of Turkey - Turkey Travel Guide Yazısını headerdan kaldırıp üstteki banere Fireworks ile yaz... Ama title kısmındn silme tabii :))

2) renk seçimin her ne kadar güzel olsada gözü yoruyo.. rengi biraz koyulaştırsan sanki

3)Her tatil yöresini bir video ile izlet... Ozman ziyaretçi sayın katlanır :)

4)Seo eklentilerine önem ver. Çünkü senin alanında site yapan çok kişi var...

günde 300 hiti buldunmu tamadır zaten... :)

Güzel proje :D Aynen devam

7. çalışma çok güzel... İyi bir optimizisyonla çokta iyi gelir getirir... şimdi önerilerimi sunayım...

1) üstteki Turkey Travel Map of Turkey - Turkey Travel Guide Yazısını headerdan kaldırıp üstteki banere Fireworks ile yaz... Ama title kısmındn silme tabii :))

2) renk seçimin her ne kadar güzel olsada gözü yoruyo.. rengi biraz koyulaştırsan sanki

3)Her tatil yöresini bir video ile izlet... Ozman ziyaretçi sayın katlanır :)

4)Seo eklentilerine önem ver. Çünkü senin alanında site yapan çok kişi var...

günde 300 hiti buldunmu tamadır zaten... :)

Güzel proje :D Aynen devam

Görüşleriniz için teşekkür ederim, dediğiniz gibi background rengini biraz koyulaştırdım , Resimin üzerine yazıyı en kısa sürede yapacağım, Resimler yoğun olduğu için video eklenirse sitenin açılma hızı azalır diye düşünüyorum eğer çok etkilemezse video ekleyeceğim.
    Tekrar teşekkürler

8. akinberk
    Üye

rica ederim arkadasım tema rangi şimdi daha hoş durmuş.... aynen devam :)

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.