WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

Bir de bunlar var Eklentisi (Türkçe)

(14 posts)
  • 2 ay önce yakupgov tarafından başlatıldı
  • tempoki tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Eklentinin orijinal adı "If you liked that" olup, eklentinin adının tam çevirisi "Eğer bunu sevdiyseniz - eğer bundan hoşlandıysanız" olsa da "Bir de bunlar var" demek daha mantıklı geldi bana. Ben de eklentiyi bu isim altında Türkçeleştirdim.
    Eklentinin yaptığı iş, yazıyla aynı kategorideki diğer yazıların linklerini yazı içinde istediğiniz yere eklemek. Eklenti seçeneklerinden link gösterimini istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz.
    Kurulum, kullanım ve eklentinin orijinal hali için burayı ve burayı, Türkçeleştirdiğim hali için ise burayı ziyaret edebilirsiniz.

Tarih: 2 ay #
  2. ImageShack

Teşekkürler bir nevi benzer yazılar eklentisi, ama bu aynı kategoride bulunan yazılar arasından seçme yapıyor galiba değil mi?

3. Evet, görüntülenen yazı ile aynı kategorideki yazılardan istenilen ölçüte göre seçim yapıp, yazıların linklerini listeliyor. İstenirse linklere, yazar adı, tarih vs. gibi bilgiler de ekleniyor.

4. bir kaç kişide görmüştüm güzel olmuş hocam ellerine o güzel klavyene sağlık

5. Benzer yazılar eklentisini kullanmayı düşünüyordum ama bu eklentiyi bulunca vazgeçtim. Bu eklentideki sorgu sayısı, benzer yazılar eklentisinden daha az. Ayrıca aynı kategoridekileri göstermek daha mantıklı gibi geldi bana.

6. Eline sağlık, güzel çalışma olmuş. Gerekli bir eklenti olmasıda cabası.

7. Teşekkür ederiz css ile biraz şekil vermek lazım sitende baktım hocam biraz sırıtıyor sanki sence?

8. hozkara
    Üye

Paylaşım ve emeğiniz için teşekkür ederim.

9. @eylultoprak,
    Evet sırıtıyor, < small> tagini kullanıyor. İşlerim biraz hafifleyince yeni bir tema tasarlayacağım, o zaman hallederim. Eklentinin içinde kendi css kodları var (eklenti düzenle dedikten sonra kodlar içinde) onlarla oynamak yeterli olacaktır.

10. tempoki
    Üye

merhaba
    wp 2.3.3 kullanıyorum
    tam aradığım bir eklenti bu.

Fakat yazının sonuna ekle dedğimde

anasayfada <more> seçeneğinin altında görünmesi anasayfa hiyerarşisini bozdu.

mecburen loop içinde ( yan barda )göstermek durumunda kaldım.

eğer yazının sonunda gösterebilirsek harika olacak.

emeği geçenlere teşekkürler....

11. tempoki
    Üye

can arkadaş'ın bu başlıktaki uyarısı ile biraz daha izah ediyorum.

Bir de bunlar var Eklentisi (Türkçe)ni wp 2.3.3 sistemime kurdum.
    Eklenti gayet güzel çalıştı.
    Eklenti ayarını "yazının sonunda göster" olarak ayarladım.

Fakat anasayfada <more> işaretinden sonra "yazının devamını okuyun" kısmının altında sevgili eklentimizin görünmesi anasayfamı bozdu.

derhal eklentinin " widget içinde yan barda göster " seçeneğini seçerek sorunu çözdüm.

Yani bu eklentiden asıl beklentim ;
    anasayfadan ilgili yazıya giden kişinin yazıyı okuduktan sonra "birde bunlar var" kısmına bakması olacaktı.

şimdilik yan barda çıkıyor.

keşke anasayfada görünmeseydi...

canarkadas uyarın için sağol

12. Eklentinin ayar penceresini açın.
    Sadece Tekil Yazılarda Linkleri Göster seçeneğini Y olarak değiştirin. Böylece bahsettiğiniz problem giderilecektir.

13. diskjokey
    Üye

türkçe sitesine giremiyorum sorun mu var acaba?

14. tempoki
    Üye

evet sorun çözüldü teşekkürler

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.