WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

Yönetim Linkleri Bileşeni

(6 posts)
  • 2 ay önce yakupgov tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Yönetim paneli bileşeni

Sitenin ziyaretçi tarafındayken yönetim paneline dönmek isteyebiliriz. Yönetim Linkleri Bileşeni (Admin Links Widget) yan menüye Yönetim panelinde sık kullanılan işlemlerin linklerini eklememizi sağlıyor.
    Eklentinin orijinali için burayı, Türkçeleştirdiğim hali için ise burayı tıklayın.

Yönetim paneli

Tarih: 2 ay #
  2. Teşekkürler :) Yetişemiyoruz, İnşallah'da daima yetişemeyiz..

3. Bu bileşen tam aradığım hatta yakın zamanda düşündüğüm gibi. Benim düşünmem bile sanırım wordpress geliştiriyor.. biri benim düşüncelerimi okuyor ne :)

Ek olarak şunuda belirtelim bileşen sadece login oldukdan sonra seviyeye göre görünüyor. İşte bu güzel.. sevdim beğendim kullanıyorum..

Tek kötü yönü sanırım sadece bir bileşene izin vermesi.. Bileşen sayısını artırırsa daha güzel olur.. Yeni temada iki bileşen kullanıyorum da :)

Ellerine sağlık işime yaradı gerçektende.. Türkçe olmasıda ayrı bir güzel..

4. Tek kötü yönü sanırım sadece bir bileşene izin vermesi.. Bileşen sayısını artırırsa daha güzel olur.. Yeni temada iki bileşen kullanıyorum da :)

Bunu şu şekilde çözdüm.. Eklenti dosyasını açın..

131. Satırdaki

register_sidebar_widget('Yönetim Linkleri', 'widget_adminlinks'); kodunun

altına

register_sidebar_widget('Yönetim Linkleri2', 'widget_adminlinks');

Kodunu ekleyince ikinci bir tane daha çıktı.. Çok garip bir şey oluyorum bazen ben..

5. Bu şekilde istediğin bileşeni çoğaltabilirsin ama hepsi aynı ayarları kullanır. Sitemde bileşen yazma konusunda bir yazı var, bir de bu konu üzerine yazmayı düşünüyorum, yani bileşenimizi nasıl çoğaltılabilir yapabiliriz üzerine olacak.

6. Aynı ayar durumu şimdi lazım değil böyle de güzel :)
    Ama o makale işime yaraya bilir bekliyorum dört gözle..

Yanlız fark etttin mi yoksa bende mi böyle the_id(); kodu ile yazıların id numarasını almıyor.. hayret bişi :)

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.