WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Video ekliyorum göstermiyor

(8 mesaj(lar))
  • 7 ay önce erenylz tarafından başlatıldı
  • erenylz tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. erenylz
    Üye

Merhaba wordpress kurdum youtubeden yada izleseneden videonun kodlarını alıp mesaj yazma bölümüne yazıp gönder diyorum konuyu gönderiyor ama videolar gözükmüyor sizce sorun ney nasıl düzeltirim...

7 ay önce #
  2. youtube dan aldığın kodların yalnızca <embed> </embed> tagları arasını eklersen videon sitende görünür.

7 ay önce #
  3. erenylz
    Üye

yok öyle yapıyorum bu seferde küçük bir kare çıkıyor yine yok video sizce sorun ney nasıl düzeltcem...bu arada wordpress son son sürüm değil bir alt sürümü nü kurmuştum 2.0.11

7 ay önce #
  4. Acil olarak güncelleyin :) yada bu sürümle uyumlu olduğunu sandığım ve kullanmakla çok iyi yaptığım coolplayer eklentisini öneriyorum..

7 ay önce #
  5. erenylz
    Üye

siteyi en son süreme güncelledim bu seferde youtubedeki kodu yazıyorum video yerine yazdığım kod gözüküyor html izni ayarları felanmı acaba bozuk ne yapmam lazım...

7 ay önce #
  6. Arkadaşım 2.0.X sürümü de dahil <embed> dan </embed> ' a kadar olan kodları
    ( <embed> </embed> kodları da dahil olmak üzere)
    sitene koyarsan videon eklenmiş olur.

Söylediğim şekilde söylediğim kodları, yazı yazdığın yerde görsele değil de kod kısmına yazarsan sorunun hallolur. Olmazsa tekrar yaz bakalım.

7 ay önce #
  7. arama yaparak sonuca ulaşabılırsınız

http://www.wordpress-tr.com/forum/search.php?q=youtube

7 ay önce #
  8. erenylz
    Üye

gencer kardeş saol dediklerini yapdım oldu...

7 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.