WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

pfrofil avatar resmi yükleme hatası veriyor

(6 posts)
  • 4 ay önce davutfan tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Warning: move_uploaded_file(/home/davutfan/public_html/wordpress/uyeresimleri/45.jpg) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in /home/davutfan/public_html/wordpress/wp-content/plugins/resimyuklev1.php on line 170

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpuOEzre' to '/home/davutfan/public_html/wordpress/uyeresimleri/45.jpg' in /home/davutfan/public_html/wordpress/wp-content/plugins/resimyuklev1.php on line 170

bu hatayı veriyor profil resmi yüklerken problşem nedir ve nasıl giderebilirim napmama gerkeiyor teşekkürler şimdiden :)
    bu arada biliyırum 50x50 olması gerekiyor aynı öle yapıyorum

Tarih: 4 ay #
  2. Permission denied in

/uyeresimleri/ bu klasörü yazılabilir yani chmod 777 yapmanız lazım. chmod nasıl yapılır bilmiyorsanız forumda sıkça sorulan sorular kısmına bakabilirsiniz.

3. eylultoprak çok tşkür ederim :) yazma izinlerini verdim oldu aslında ing değpilte hata türkçe olsaydı bende anlardım ama size çok tşkür ederim çok güzel bi iş yapıyorsunuz yardım etmek büyüklüktür... siz büyüksünüz.. allah yardımcınız olsun allah sizi mutlu etsin ;)

4. sevgili davutfan senın altan civelekle bir akrabalığın varmı senın sayfanda benım dıye koyduğun karaduman parçası altan civeleke ait

5. dostum ben davut yılmazın arkadaşıyım:) ve webmasteriyim davut abi ve altan civelek çocukluk arkadaşı biader:) sevgili mavinefes şimdi anlamışsınızdır umarım :)karaduman davutabi söyledi yorumladı sadece diğer parçaların bestesi kendisine aittir ... ebnde bi müzisyen olarak onu sonuna kadar destekliyeceğim :) tşkürler

>Editör notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyun, E-posta adresi paylaşımı yasak. [eylültoprak]

6. eylultoprak çok tşkür ederim :) yazma izinlerini verdim oldu aslında ing değpilte hata türkçe olsaydı bende anlardım ama size çok tşkür ederim çok güzel bi iş yapıyorsunuz yardım etmek büyüklüktür... siz büyüksünüz.. allah yardımcınız olsun allah sizi mutlu etsin ;)

Bazıları öyle düşünmesede bende size ve bu mesajı okuyan herkese teşekkür ederim.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.