WordPress Türkiye Forumları » Temalar

k2 de ne kadar sorun var?

(6 posts)
  • 1 yıl önce Cihan tarafından başlatıldı
  • Cihan tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

Etiketler:

1. Cihan
    Üye

Ya bu k2 yi modifiye etmekten bıktım. Yeni bir sorun daha keşfettim. Herhangi bir yerde refresh dediğim zaman kitlenip kalıyor mavi çubuk sayfa açılmıyor. Ayrıca 2 pencere ile de çalışamıyorum. Sorun ne olabilir. Refresh dersek yandık zaten

Tarih: 1 yıl #
  2. anakin
    Jedi

k2de sorun olduğunu sanmıyorum, birçok insan sorunsuz bir şekilde kullanıyor.
    senin k2de yaptığın değişiklikler bunlara sebep oluyordur.

3. k2'nin stabil versiyonunu mu kullanıyorsunuz ? kullanmıyorsanız zaten hata bulmanız normal.

eğer stabil versiyonunu kullanıyorsanız, .js dosyalarında yapmış olduğunuz değişiklikler buna sebep olmuş olabilir.

4. ben de k2 temasını kullanıyorum ama herhangi bir sorunla karşılaşmadım bu güne kadar. Sanırım düzenlemeleriniz sırasında birşeyleri yanlış yaptınız!

5. bende k2 temasını kullanıyorum tek sıkıntım <--more--> sıkıntısı onuda hayırlısıyla halledeceğiz.

6. Cihan
    Üye

Nasıl ya anlamış değilim. Site isimlerinizi yazar mısınız. Bir çok sorunu hallettim. Ama k2 enable edince sayfalarda yorum olayı görünmüyor. Bunu halletmem lazım. Ayrıca bu yorumsuzluk olayı ben k2 ye dokunmadan da vardı. Sorun sadece sayfalarda yorum çıkmıyor. Hatta bu yorumsuzluk özelliği türkçe wordpress in default templatinde de yok. sadece içinden çıkan klasik template de var şu eski moda görünümlü olan. diğer 2 sinde yorum çıkmıyor.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.