WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Panele buton ekleme

(10 mesaj(lar))
  • 7 ay önce Fiorito tarafından başlatıldı
  • heytbecom tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Fiorito
    Üye

Selamlar. Konuya gireyim. Admin panelinde bağlantı ekle, yazıyı ortala, resim ekle vs. gibi butonlar varya oraya başka bi buton ekleyeceğim ve o butona tıklayarak girdiğim yazıyı her sayfada değiştirmek istiyorum.

aslında işin aslı single.php ye bi js kod ekledim ve js nin içindeki linki bu şekilde değiştirmek istiyorum. bunu nasıl yaapbilirim? eğer yapamassam ücretiyle yapacak bi arkadaş varmı?

tekrar kısa bi özet geçiyim. single.php deki linki her postta değiştirmek istiyorum. aklıma nasıl yapacağım gliyor ama php bilmediğim için deneyemiyorum bile.

mesela her postun id numarası var yazıyı yazarken butona linki yazınca hangi id de yazdıysam blogdaki o id li postun içinde o link gözükecek.

olay bu ve çok az zamanım kaldı fikriniz varmı?

7 ay önce #
  2. Dediğinizden hiç bir şey anladım.
    Yazı edtörüne mi kod eklemek istiyorsunuz. Örnekle açıklar mısın..

7 ay önce #
  3. Fiorito
    Üye

eylultoprak örnek yok şu an piyasada =) o yüzden biraz zorlanıyorum ama şöyle diyim.

editörden yazdığım herhangi bi link veya text metinde olabilir. single.php de bi js nin içindeki yere yazacak. blogda her yazımda bu linki değiştireceğim için bi karışıklıkda olmasını istemiyorum. :)

7 ay önce #
  4. js kodu ne işe yarıyor?
    loop içersine yerleştirldi mi?
    istediğin şey custom field ile yapılmakta ama o javascript kodu biraz kafa karıştırıyor.

7 ay önce #
  5. cambazmihenk
    Engellenmiş

bende yazı editörune bir buton eklemek istiyorum tıkladıgım zaman ona örneğin [deneme ]bu kodun gelmesini istiyorum nasıl yapabilirim bunu

7 ay önce #
  6. istediğiniz şeylerin metin editörü yada yazı paneliyle bir bağlantısı bulunmuyor.

cambazmihenk,
    http://www.tamba2.org.uk/wordpress/quicktags/

Bu adres yeterli değilse:
    add button to wordpress text editor

googlede aramasını yapın.

7 ay önce #
  7. Fiorito
    Üye

heytbecom

zaten o butonu eklemiştim ama dediğimi yaptıramadıktan sonra bi işime yaramıyor. yada cambazmihenk tam istediği şey o. neyse ben kendi kendime araştıra araştıra yapıcam sağolun.

7 ay önce #
  8. Fiorito
    iyide benim sana söylediğim 2 mesaj yukarıda. yardımcı olmaya çalıştım. Detaylı bilgi verirsen belki yapabileceğim bir şeydir. Son mesajımda zaten cambazmihenk'e yadığımıda belirttim...

7 ay önce #
  9. Fiorito
    Üye

çok pardon gözümden kaçmış js kodu şu işe yarıyor. linki tıklamayıyor insanlar anca vereceğim bannera tıkladıktan sonra link aktif oluyor. bu js kodunu post atarken atamıyorum çünkü her türlü kodu bozuyor yani çalışmıyor ama ben kodu single php ye post altına attım. her postta sadece içindeki linki güncelleyeceğim :) bunu yapmaya çalışıyorum zahmetli ve zor bi işse vazgeçebiliriz :)

7 ay önce #
  10. http://pastebin.ca/ adresine şu anki kullandığın ve js kodu içersinde olan single.php dosyasını yollaman gerekiyor. ayrıca kullandığın temanın adresini verirsen çok iyi olur.

7 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.