WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

ysbostan LightBox Eklentisi

(2 mesaj(lar))
  • 6 ay önce ysbostan tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

1. Eklenti Adı: ysbostan LightBox
    Versiyon: 0.2 ysbostan
    Download: ysbostan lightbox v0.2
    Açıklama: Resimleri efektli janjanlı şekilde gösteren, kullanışlı bir eklenti.
    Yapımcı: ysbostan
    Kurulum: Temanızın single.php dosyasını açın (single.php yoksa index.php'de dir.)
    Bunu bulun;
    the_content Bunu da üstteki kodun üst satırına yapıştırın;
    if (function_exists('ysbostan_lightbox'))
    ysbostan_lightbox('uploads');
    else
    Sonuç şu şekilde olmalı;
    if (function_exists('ysbostan_lightbox'))
    ysbostan_lightbox('uploads');
    else
    the_content
    // the_content'den sonrası önemli değil. the_content('Bu alanda bişeyler yazar genelde') önemsiz. uploads yazan yere yüklemelerin yapıldığı klasörün adını yazacaksınız.
    Genelde uploads'dır, ama bilmiyorsanız;
    WP Yönetim panelinden
    Tercihler -> Çeşitli -> Yüklemeleri bu klasörde sakla: wp-content/Burada yazan klasör adı
    Eğer sizde farklı ise uploads yerine kendi upload klasörünüzün adını yazınız.Kaydedip upload edin, eklentiyi etinleştirin.

DEMO

Tarih: 6 ay #
  2. Biraz üzerinden zaman geçti ama ancak fırsat bulabildim.. Eklenti desteği için teşekkür ederiz. Sizin gibilerin çoğalmasını izlemek mutluluk verici.. Daha fazla gelişmesini bekliyorum açıkcası örneğin herhangi bir kod eklemeden olsa çok güzel.. Yine de başarılarının devamını diliyorum.. Ellerinize bilginize sağlık..

Umarım bloglarında yer veren arkadaşlar çıkarda sizin eklentinizi tanıtımını yaparlar.. Size, worpdress için eklenti yazan arkadaşları tanıtıcı bilgiler ile ziyaretçilerine tanıtırlar..

Tarih: 6 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.