WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Temayı ortalamak ve Internet Explorer ve Firefox farkı.

(12 mesaj(lar))
  • 6 ay önce CLL tarafından başlatıldı
  • kerempeli tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş
  1. CLL
    Üye

Öncelikle kullandığım temanın adı "Js Theme v2".

Temayı Firefox'taki görünümünün ortalanmış haline ulaştırmaya çalışırken birde baktım Internet Explorer'da bir kaç hata var.Buradan temanın Internet Explorer'daki görünümünü buradan ise Firefox'taki görünümünü göz atabilirsiniz.

Sorularım ;

1.Temayı nasıl ortalayabillirim?
    2.Internet Explorer'daki bozukluğu nasıl giderebilirim.

Şimdiden teşekkürler.

6 ay önce #
  2. Tema düzenleme sayfasına gelin, Üst Kısım(Header) temasını düzenleyin. En üst kısma

<*div align="center">

yazın. Ve Alt Kısım(Footer) temanızı düzenleyin. En sonuna ise

<*/div>

ekleyin. Bu şekilde deneyebilirsiniz(* ları siliniz).

6 ay önce #
  3. CLL
    Üye

Verdiğiniz kodları ekliyerek denedim ancak şöyle bir görüntü ortaya çıktı.Sayfa şablonuyla birlikte içerikte ortalandı benim istediğim sadece sayfa şablonunun ortalanmasıydı.

Yardımınız için teşekkür ederim.

6 ay önce #
  4. Temayı indirdim ancak resindeki gibi temanın kenarlarında boşluk olmadığı için deneyemedim. Kullandığınız temayı gönderebilirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

6 ay önce #
  5. CLL
    Üye

Temanın içindeki "header.php,footer.php ve style.css" dosyalarını buradakiler ile degiştirdiğinizde resimdeki görünümü alacaktır.

Teşekkürler tekrar.

6 ay önce #
  6. Burdaki dosyaları eskileriyle değiştirirseniz temanız bir nevi ortalanmış olur :)
    Ortalamayı soldan padding kullanarak yaptım. style.css'deki "#container {padding-left:9%;" değeriyle oynayarak kaydırma işlemini kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Umarım işinize yarar.

6 ay önce #
  7. CLL
    Üye

Çok teşekkür ederim öncelikle.
    İlk sorunum çözüldü.
    Geriye Internet Explorer'daki bozuklugu yok etmeye geldi umarım yardım edecek birileri çıkar. (:

Saygılar.

6 ay önce #
  8. CLL
    Üye

Arkadaşlar Internet Explorer'daki renk problemini çözdüm tek problemim sidebar'ı ayarlamak Internet Explorer'da altta gözüküyor.

6 ay önce #
  9. CLL
    Üye

İstedigim noktaya ulaştırdım temayı teşekkürler.

6 ay önce #
  10. Benim de öyle bir Internet Explorer sorunum var. Sorunu nereden düzelttiğinizi söyleyebilirseniz bana da yardımcı olmuş olursunuz :)

6 ay önce #
  11. CLL
    Üye

Eğer ki sidebar sorunundan bahsediyorsanız o sorunu bende çözemedim kullandıgım temanın fixed versiyonu varmış onu yükleyince tam istedigim gibi oldu bir problem kalmadı.
    Ama akıl mantık erdirebilmiş degilim kodlar düzgün gözükürken Internet Explorer'da bozuk gözükmesi artı olarak bir arkadaşımdan ekran görüntüsünü istedim sitenin Internet Explorer'da gayet normal gözüküyor fakat bende hatalı.Garip.
    Umarım yardımcı edecek arkadaşlar çıkar.
    Saygılar.

6 ay önce #
  12. cll benimde temam mimbo ve bende de ie de tema sola dayalı gözükürken firefoxta herşey normal. ie de sadece anasayfa ve tekil sayfalar sola dayalı gözüküyor ilk başta böle bi sorun yoktu nasıl oldu anlamadım. style.css ile oynamıştım ama şimdi unuttum nerelerini düzelttiğimi. nasıl bir css kodu eklemeliyizki style.css ye düzelsin yardım edebilecek olan varmı?

6 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.