WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Mavigenc Puan Durumu - Gol krallığı - Maç programı Eklentileri

(5 mesaj(lar))
  • 6 ay önce mertcanoral tarafından başlatıldı
  • veysi228 tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Bugün üzerine çalıştığım üç spor eklentisi vardı. Üçünü de bitirdim... İlk tanıtmak istediğim eklenti, Mavigenc Puan Durumu Eklentisi. Bu eklenti ile sitenize Turkcell Süper Lig Puan Durumunu ekleyebilirsiniz. Mavigenc Puan Durumu Eklentisi' ni indirmek ve nasıl kurulduğunu öğrenmek için yazının devamına bakınız.

KURULUM
    * Eklentiyi buradan indirin.
    * İndirdiğiniz paketin içinden çıkan mpuan_durumu.php dosyasını Sitenizin /wp-content/plugins/ dizinine gönderin.
    * Sitenizin Yönetim Paneli'nden, Eklentiler bölümünde Mavigenc Puan Durumu Eklentisini aktif hale getirin.

Daha sonra temanızın sidebar.php dosyasında istediğiniz bir yere

<#h2><#em>Puan Durumu<#/h2><#/em>
    <#?php if (function_exists('mpuan_durumu')) mpuan_durumu(); ?>

"#" çıkardıktan sonra ekleyin. Kurulumu bu kadar kolay gelsin ;)

Kaynak: Mavigenc.Com

6 ay önce #
  2. mertcanoral
    isterseniz tüm eklediğiniz eklentileri bu sayfada toplayalım. çünkü tüm eklentiler birbiriyl ilintili olduğu için hepsi aynı sayfada olması daha mantıklı. cavabınıza göre gerekli işlemi yapalım...

6 ay önce #
  3. Bugünkü son eklentim; Mavigenc Gol Krallığı Eklentisi... Adından da anlaşılacağı üzere bu eklenti ile sitenize Turkcell Süper Lig Gol Krallığı Yarışındakileri ekleyebilirsiniz. Kurulumu da oldukça basit. Kurulumu okumanız için yazının devamına göz atın.

KURULUM
    * İndirdiğiniz paketin içinden çıkan mgol_kralligi.php dosyasını Sitenizin /wp-content/plugins/ dizinine gönderin.
    * Sitenizin Yönetim Paneli'nden, Eklentiler bölümünde Mavigenc Gol Krallığı Eklentisini aktif hale getirin.Daha sonra temanızın sidebar.php dosyasında istediğiniz bir yere

<#h2><#em>Gol Krallığı<#/h2><#/em>
    <#?php if (function_exists('mgol_kralligi')) mgol_kralligi(); ?>

------------------------------------

Size bundan önceki yazımda 3 eklenti yazdığımı anlatmıştım. Bu eklenti 2. eklentim oluyor. Haftalık Maç Programını sitenizde göstermek isterseniz yapmanız gereken tek şey bu eklentiyi kurmak :) Kurulumu okumak için yazının devamına göz atmalısınız...

KURULUM
    * İndirdiğiniz paketin içinden çıkan mmac_programi.php dosyasını Sitenizin /wp-content/plugins/ dizinine gönderin.
    * Sitenizin Yönetim Paneli'nden, Eklentiler bölümünde Mavigenc Haftalık Maç Programı Eklentisini aktif hale getirin.Daha sonra temanızın sidebar.php dosyasında istediğiniz bir yere

<#h2><#em>Haftalık Maç Programı<#/h2><#/em>
    <#?php if (function_exists('mmac_programi')) mmac_programi(); ?>

Tüm eklentiler tek mesajda toplandı.

6 ay önce #
  4. Hee bi bu eksikti.. :) Teşekkürler..

6 ay önce #
  5. Göze Hoş Geliyo, Bir An Önce Dnemeye Koyiliyim :)

6 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.