WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

[kilitli] Ücretli Tema Türkleştirebilecekler baksın lütfen

(13 posts)
  • 1 yıl önce MKB tarafından başlatıldı
  • ali tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil
  • Bu konu kilitli

Etiketler:

1. MKB
    Üye

Merhaba arkadaşlar,

2.1 ile uyumlu temaların türkçeleştirilmesinde vakti ve deneyimi olan arkadaşlar her 10 tema için ne kadar ücret talep ettiklerini bildirirlerse sevinirim.

Forum kurallarına aykırı bir mesaj ise sualsiz silebilirsiniz. teşekkür ederim.

Yönetici Notu: Bu konunun tartışılması için "Diğer Konular" bölümü daha uygun olacaktır, konuyu taşıyorum. [ali].

Tarih: 1 yıl #
  2. Ben yardımcı olabilirim. @ufukpolat.com mail adresinden veya @ufukpolat.com msn adresinden ulaşabilirsin.

3. msn ,mail : @hotmail.com www.supercagri.com kendi yaptığım tema bir kaç eklenti ve birkaç tema var türkçeleştirdiğim...

4. her tema için 250 ytl + %18 kdv 10 ya da sonsuz hiç farketmez.

5. wolkanca
    Üye

Temalarla beraber eklentileride Türkçeleştirebilirim ve kullanım gereksinimine göre düzenleyebilirim.

Volkan YILMAZ
    @wolkanca.com
    Web: http://wolkanca.com

6. ben 500ytl + %18 kdv ye çıkardım.

7. amarat amacınız ne anlamadım... eğer konu sadece bir tema olsa yardım istese burda herkes çıkar yardım etmeye çalışır ki şahsen tek tema olsa ben yardım ederdim... burda kimse para teklif etmiyor... sonuçta 10 tane tema türkçeleştirmek bir sürü zaman alıcak.. kimse trilyon milyar da istemiyor burda. birine laf sokmaksa amacın direkt buyrunuz... açık konuşunuz... eğer soru bu temaları nasıl türkçeleştiririm olsaydı cvp ona göre verilirdi... polemiğe girmeye gerek yok

8. @wog, alakası olduğunu zannetmiyorum.
    2.1 ile uyumlu temaların türkçeleştirilmesinde vakti ve deneyimi olan arkadaşlar her 10 tema için ne kadar ücret talep ettiklerini bildirirlerse sevinirim.
    arkadaş buna cevap vermiş olabilir, kişinin yazısını tam olarak okumadınız sanırım.
    kolay gelsin. :)

9. Açıkcası wog'un şüphelerine katılıyorum.

Amarat, gayet doğal bir alış-veriş ve yardımlaşma isteğinin söz konusu olduğu başlığa tepkinizi anlayabilmiş değilim. Eğer sizi rahatsız eden birşey söz konusu ise başlığa uzak kalmanız en doğrusu olacaktır, aksi halde gereksiz bir tartışmaya enden olacaksınız.

10. recep
    Üye

Her Türlü temayı ve eklentilerini türkçeleştirebilirim...
    İletişime Geçildiği taktirde her türlü faydalı olabilirim..
    Saygılarımla..
    Msn : [@]msn.com

11. http://www.wordpress-tr.com/forum/profile/820
    buradan senin bilgilerine ulaşıyorum ve senin herhangi bir siten oldugunu göremiyorum ve sana ulaşabilecek bir yer yok hal boyle olunca ve senin sorundaki ne kadar ücet bildirirlerse demenden dolayı sana bir deger bildirmek gerekiyor ve bunu telepati yoluyla yapamayacagımız için sana mai adresimi verip bana mail atman yeirine aradaki prosesleri kısa tutup maliyeti düşürüyorum senin için yoksa maillerime bakmak için harcadıgım zamanda emin ol o 500 ytl mailler ebaktıgım her on dakika için 10 ytl + %18 kdv eklerdim .
    edit büdüt : ben bu postlarda maillerin verilemedigini düşünüyordum.oyle bir uyarı gelmişti vakti zamanında sanırım. yamuluyormuşum demek ki.

second edit'ion : Ali tepki değil şimdi ben fiyatı direk vermem serbest piyasanın direk kuralı.araya mailleri sokunca mı normelleştirme olacak.Tamam kapadım ben kendimce bu konuyu.wog siteni yaptırınca bana mail atar mısın ? site/leri/ni görmek istiyorum.İznin olursa tabikide.

12. benimki suizan olacak ama MKB adlı üyenin ciddiyeti konusunda şüpheliyim.

• amarat;
      Konuyu uzatmama kararınız bu başlık altındaki en mantıklı ifadenizdir, sadık kalmanızı umuyorum.
    • amarat ve wog;
      Kişisel bir tartışmanız varsa bunu forum dışında gerçekleştirin.
    • GenaroFlores
      amarat'a yaptığım uyarıyı sizin için de tekrarlamak durumundayım; Eğer sizi rahatsız eden birşey söz konusu ise başlığa uzak kalmanız en doğrusu olacaktır, aksi halde gereksiz bir tartışmaya neden olacaksınız.

Konuyu kilitlemek zorundayım.

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.