MErhaba Arkadaşlar Benim istediğim Böyle Bir REsim Albümü Anasayfada da gösterecek.. bu sitedeki gibi http://www.asagiduger.com yardımlarınızı bekliyorum.. he birde bu sitedeki ziyaretci defteri lazım.. teşekkür ederim
WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler
Böyle Bir Resim Galerisi Nasıl Yaparız?
(9 posts)-
Yönetici notu: Hoşgeldiniz; fakat lütfen forum kurallarımızı okuyun, Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun. [Hasan]Tarih: 4 ay #
-
arkadaşım meraba;
bu uzun bir hikaye msn e eklensen beni yardımcı olurum...Tarih: 4 ay # -
@kadirunal; uzun da olsa cevabını burada verebilirsiniz. Forumların amacı kişisel sorunların giderilmesi değil diğer insanların da aynı sorunla karşılaştıkları zaman ne yapmaları gerektiğini onlara da göstermektir.
Tarih: 4 ay # -
resim galerisi icin zoom galeri diye hazır bir sistem kullandım.ziyaretcidefteri icin baya bi ugraşmıştım. onu yazıya dökebilme yetenegim olmadıgından msn falan filan karıstı.
bu site joomla galiba. sorununuzu çzömeye çalıştığınız sistem ise wordpress. en kalitelisi sistemde bulabileceğiniz greybox u kullanmak derim ben.
Evet arkadaslar bu site joomla ile yapıldı.
Jon Design'e ait Smooth Gallery eklentisinden yola çıkılarak hazırlanmış The Featured Content Plugin eklentisi* iyi bir seçenek olabilir.
Michael Jubel'in Linoluna adlı şablon çalışması** ve/veya Wp Elements'in MassiveNews adlı şablon çalışması denenebilir bunun yanında.
Ziyaretçi defteri için, hedefindeki seçenekler taranabilir.
*: 5 yazıya izin veriyor eklenti ama geliştiricisi gelecek sürümde sayıyı arttıracağını vurgulamış.
**: Varsayılan olarak 4 yazı, ancak kodlarla oynayarak sayıyı arttırmak mümkün.Tarih: 4 ay # -
talha dostum konu 3 hafta önce açılmış ama joomla ile 1.5 yıl uğraşan biri olarak sana şunları söleyebilirim... joomla hantal ağır bir script guvenlik yaması pluginleri bileşenleri modulleri hepsi ayrı bir dert 1.x ve 1.5 sürümleri tamamen ayrı iki yazılım...
En son joomla kullanıyorsan illaki ücretli tema kullanmalsın yoksa yapcagın joomla hiçbişeye benzemicek + böle bir siteyi wordpressle yapamıcagınıda sölemem gerekli...
resim galerisi fotograf sitesi yolla yayımlayalım filan gibi bir site düşünüyorsan asp sitelerden 10 kat daha iyi ve görselliği harika bir script... joomla ile uğraşcaksan sana bu yolda başarılar...
Tarih: 3 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil