WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Kategorideki yazıları önizleme

(6 posts)
  • 2 ay önce dahivideo tarafından başlatıldı
  • dahivideo tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmemiş

1. şurdaki gibi kategorileri düzenleyen eklenti hangisi arkadaşlar acaba ben çözemedim ?

Tarih: 2 ay #
  2. O temadan dolayı öyle görünüyor. Eklenti değil.

3. bende şu sitede buna benzer bişey gördüğüm için eklenti olma ihtimalini düşünmüştüm..

peki üstadlar bu tarz bir çalışmayı nasıl yaparız,blogum videoblog oldugu için anasayfada 5 videonun gösterilmesi bile sayfayı kasıyor hiç yoktan böle anasayfaya felan caps eklersem (youtubeden şu şekilde caps alıp )altına yada üstünede video klibin adı gelecek şekilde olursa güzel olur diye düşündüm,böyle bişey yapabilirmiyiz ?

4. O temadan dolayı öyle görünüyor. Eklenti değil.

o temayı buldum kurdum malesef olmadı sanırım php hakim biri düzenlemiş o şekile :)

5. Tema k2 üzerine devletsah'ın kendi giydirmesi ile o hale geldi. Tema oluşturulurken içerikler ona göre ayarlanmış. Yani içerik sadece single.php'de görünüyor farkındaysanız.

6. evet h-yaman single.php ile oynanmış sadece

kodlara bakın şurdaki (devletsah.com alıntı)ve burdaki (fulldizi.com dan alıntı)ikiside aynı mantıkla çalışıyor bize lazım olan

- son yazıların "div id" çagrılmasını saglayan kodu eklemek
    - kategorisini çagıran kod,yorum varmı yokmu onu çagıran kod

bu ikisi kolay yalnız yanına eklenen resmin bizim eklediğimiz şekilde çıkmasını sağlamak nasıl olur onu bilemiyorum ama üzerine düşülse yapılır,sonuçta yapıp kullananlar var :)

ayrıca devletsah'da wordpress ile kodlar çok uyumlu şekilde oynanmış helal olsun düzenleyene :)

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.