http://otomot.net/2007/08/21/kose-yazarlari-bolumu-olusturmak/
arkadaşlar bu tarz bi eklenti wp 2.3.1 ve uzeıne uygulayabıleceğimiz varmı acaba en azından blogun sağ tarafında yazarın fotoğrafı ve son yazısının olabılceği saygılarlaa..
WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler
Köşe yazarları bölümü
(17 mesaj(lar))-
Tarih: 6 ay #
-
Arkadaşımız detaylı olarak anlatmış zaten hiç bir sıkıntı çekmeden anlatılanları uyguladığında istediğin biçimde köşe yazarları ile ilgili görsellikler açabiliyorsun.. Bence verdiğin link (konudan) ayrılma, orada herşeyi anlatmış
Tarih: 6 ay # -
sorun şuku 2.3.1 surumde çalışmıyor denılıyor.:(
ayrıca verılen kodların nerelere konulacağınızda anlamadım açıkçası..
düzeltmeyi unutmuşum kusura bakmayın. sürü 2.3.x içinde geçerli. sondan ikinci mesajda çıkan yazıların nedeni ise eklemeye çalıştığı kodun karşılığının olmaması nedeniyle. yani kullanılan kod eski sürüme ait yada o kado karşılık gelen profil alanında o bölümün boş olması nedeniyle...
* aynı kodları bende kendi temamda kullanıyorum zaten...1. Resimsiz Profil Sayfası: 'sını denerseniz çalışacaktır...
ilginiz için teşekkürler arkadaşlar pekı bu kodları nerelere adapte edeceğiz bu konuda bı açıklama goremedım?? yanı nedense bana çok karışık geldı..
yazarın fotoğrafı ve hemen altında yazısı listenemiyor benim hazırladığım dökümanda. sadece yazarın resmi eklenebiliyor. ekleyeceğiniz yeri yazmışsınız zaten temanın sağ tarafına yani sidebar.php olarakta geçer. temanıza göre değişiklik gösterir.
Eklentiyi aktifleştirip sidebar aşşağıdaki kodu eklememe rağmen bır değişiklik olmadı blogda:(
<h2>Yazarlarımız:</h2>
-
<?php
- <?php echo 'ID, $user->user_nicename) . '" title="Yazarımız: ' . $user->user_nicename . ' Hakkında Detaylı Bilgiye Ulaşın.">
ID . '.jpg" height="100"/>'; ?>
$order = 'user_nicename';
$user_ids = $wpdb->get_col("SELECT ID FROM $wpdb->users ORDER BY $order"); // query users
foreach($user_ids as $user_id) : // start authors' profile "loop"
$user = get_userdata($user_id);
?><?php
endforeach; // end of authors' profile 'loop'
?>Tarih: 6 ay # - <?php echo 'ID, $user->user_nicename) . '" title="Yazarımız: ' . $user->user_nicename . ' Hakkında Detaylı Bilgiye Ulaşın.">
-
oradaki eklenti sadece kolaylık sağlamak amacıyla.
2 tane yazarınız olsun. bu yazarların 1.jpg ve 2.jpg isimli resimleri olsun. bu resimler wp-content/uploads/ klasörü içersinde olsun.
daha sonra yukarıda yazdığınız kodda img etiketleri arasına http://sitenizinadı.com/wp-content/uploads/ yazdığınızda eklediğiniz yerde ryazarların resimleri görülecektir. eğerki yazarların sistemde yayınlanmış yazıları yoksa zaten yazar olarak görünmeleride imkansız. Bu aynen ilk mesajınızda verdiğiniz sitede de yazıyor.Tarih: 6 ay # -
Bu aynen ilk mesajınızda verdiğiniz sitede de yazıyor.
Reklamı da hiç sevmez.. de de benim sitem de :)
it's mine.. konuyu değiştirmeyelim :)
http://www.fotokaradeniz.com/s.txt
sidebar bu şekıld eyaptım arkadaşlar yazarın yazısı var ve uye ıdısnın resmide mevcut ama dediğim uzre yan menude bır değişklik yok...
sidebar.php bu şekilde düzenle bakalım olacak mı?
şuan çalıştı yanlız mevcut ıkı yazar avatarı arasında bı rboşluk var bunun sebebı aradakı kullanıcılarmı acaba? tşkler
16 tane yazarın var. oyle gözüküyor.... onların resimleri olmadığı için çizgi çizgi olmuş...
14 adet uye 1 admin ve 1 yazar var sanırım uyelerıde yazar olrak goruyor bu normalmı?*
tüm kullanıcıları gösteriyor muhtemelen. sınırlama olmadan gösteriyor... o bölüm gözden kaçmış. araştırmak gerekiyor.
Şimdi bende denedim ve arkadaşımızın bahsettiği gibi tüm kullanıcıları siralıyor yazarlık verilmese bile, umarım çözümlenir bende yararlanmak isterim açıkcası. Kolay gelsin.
Tarih: 6 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
Destek sorusu değil