Merhabalar yazmadan önce arama yaptım fakat bu konuyla ilgili bilgi bulamadım. Sorum şu şekilde;
Wordpress default tema üzerinde yan menüyü sabitlemek istiyorum. Yani yazı sayfalarında da çıkmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim acaba?
<?php get_sidebar(); ?> komutunu tekil sayfaya ekledim fakat bu seferde sayfanın şekli değişti, yan menü sayfanın dışına taştı. Sanırım css ayarlarıyla oynamam gerekiyor . Bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum. Teşekkürler şimdiden.
WordPress Türkiye Forumları » Temalar
Default temada yan menüyü sabitleme
(9 posts)-
Tarih: 4 ay #
-
http://getk2.com/download/
Şuan dört nolu sürüm yanında, üç nolu sürüm için Türkçe dil dosyası mevcut dosyayı burdan indirip kullana bilirsiniz.Kullanın bu kadar zahmetli bir işe girişilmez. Bunun yanında, default temaya benzer ve iki kolonlu dünya kadar tema var zaten ;)
Tarih: 4 ay # -
Yani temayı değiştirmeden çözüm yok öyle mi :(
Bu tema default'un az gelişmiş çok işlenmiş halidir. Milyonlarca site kullanıyor ;) Kurup denersen memnun kalacağına eminim.
Artı olarak default tema'ya benziyor, benzemese bile internette bunun gibi bir sürü tema var..
Araştırarak bulabilirsiniz.. wordpress themes yazsanız bilyon sonuç çıkar ;)
adam default kullanmak istiyor abi belki (: neden başka kullanmasında ısrar ediyorsun.
güzl kardeşim şimdi senin yapman gereken single.php yi bulur ona sidebar ı inculde etmen. yani anaindeks işte index.php deki sidebar php inculde eden şeys var ya ha onu al single.oho ye de ekle daha sıra style.css den yapman gereken bazı değişiklikle var biçimsel olarak.
ayrıca istersen extra bir sidebar oluştur mesela tekilsingle.php diye bid dosya yara o sidebar a tekil yazılarda görünmesini istediğin şeyleri yaz, daha sonra single.php ye gel inculde tekilsingle.php de.
bi bak bakalım.
kolay gelsinTarih: 4 ay # -
Wolkanca;
Sanırım css ayarlarıyla oynamam gerekiyor . Bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum.
Diyor arkadaş.. Şimdi söylediğim daha mantıklı değil mi? Kullansın tabi kullansında css dosyasını yeniden yaza bilecek bir arkadaş arıyor.
Şimdi dünya üzerinde bir sürü tema varken özelliklede bahsettiği temaya benzeyen ki k2 sende biliyorsun herkes severek kullanır.
Madem kullansın cevap vermişken şu css'de yazsana bilsem zaten arkadaşı üzmem sen biliyorsun elinden tutu ver :)
Gerçekten çok mubarek birisin çok süper oldu büyük bir iyilik yaptınız çok teşekkür ederim. Tam olarak istediğim oldu :)
Ya yine ben yeni farkettim sorun düzeldi ama bu sefer yan menü arkaplanı beyaz olmuş . Normalde hafiften bi grilik oluyor ya onu nasıl çözerim :)
Tarih: 4 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil