Arkadaşlar sitemde yazılarımın içine devamını oku linki çıkması için <!--more--> koyuyorum ve devamını oku linki çıkıyor ancak konu linki www.xyz.com/konu_linki.html ile devamını oku linki www.xyz.com/konu_linki.html#more-2 şeklinde konu ID'si ile bereber çıkıyor ben buradaki #more-2 bu yazıyı nasıl iptal ederim yardım edermisiniz
şimdiden teşekkürler...
WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler
Devamını oku linki hakkında
(8 mesaj(lar))-
Tarih: 6 ay #
-
post-template.php
Dosyasının içinde 50 ,le 150 nolu satırlar arasında bir yerde olması gerekli.. Tabi bu temanızda da olabilir temanızda ilgili yeri de düzenlemeyi deneyin.. İlgili yer the_content kodunun olduğu yerdir.
Tarih: 6 ay # -
75. satır the_content($more_link_text = '(more...)
83. satır get_the_content($more_link_text = '(more...)yazan bir yer var.. deneme yanılma yoluyla işi çözebilirsin.
Arkadaşlar bu dediğiniz satırlar hangi dosyaların içinde tema dosyamda şöyle bir kod var
<?php the_content('<span class="continue">Devamını Oku...</span>'); ?>
Aradaşlar satırları buldum da nasıl değiştireceğimi bulmıyorum yardım edermisiniz
kodlar aşağıdaki gibi
function the_content($more_link_text = '(more...)', $stripteaser = 0, $more_file = '') {
$content = get_the_content($more_link_text, $stripteaser, $more_file);
$content = apply_filters('the_content', $content);
$content = str_replace(']]>', ']]>', $content);
echo $content;
}function get_the_content($more_link_text = '(more...)', $stripteaser = 0, $more_file = '') {
global $id, $post, $more, $single, $withcomments, $page, $pages, $multipage, $numpages;
global $preview;
global $pagenow;
$output = '';Tarih: 6 ay # -
Bahsettiğim dosyanın 124. Satırında "#more-$id\" var bunu sil yada değiştir.
Tamam kardeş çok teşekkür ederim ilginize çözdüm ama sadece öyle değil..
Tarih: 6 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
Destek sorusu değil