Merhaba,
Şu anda kullandığım temada, sayfaya eklenen resimler bir çerçeve içinde gösteriliyordu. Ve bu resimleri sola ya da sağa dayalı düzenleyip, yanına yazı yazdığımda resim ve yazıların arasında hiç boşluk kalmıyordu.
style.css dosyasında bazı değişklikler yaptım. Artık border yok ancak resim ve yazı arasındaki mesafeyi bir türlü ayarlayamadım.
Şu anda kullandığım style.css dosyasında ilgili alan şu şekilde;
/* posts */
.post .descr {
color: #630;
font-size: 0.9em;
margin: 2px 0 4px;
}
.post .info{
border-top: 1px dashed #AAAA9A;
color: #222;
font-size: 0.9em;
font-weight: bold;
margin: 4px 0 8px;
padding: 8px 0;
}
.center {
text-align: center;
}
img.center, img[align="center"] {
display: block;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
}
.left {
float: left;
}
img.left, img[align="left"] {
float:left;
margin: 2px 10px 0px 0px;
}
.right {
float: right;
}
img.right, img[align="right"] {
float:right;
margin: 2px 0px 0px 10px;
}
.clear {
clear:both;
}
hr.clear {
clear:both;
visibility: hidden;
margin: 0px;
padding: 0px;
}
.hidden {
clear: both;
visibility: hidden;
}
/* bottom */
Kendi bilgisayarımda web sitesine baktığımda resimlerle yazıların arasında 10 px boşluğu görüyorum ancak başka bilgisayarlardan bakıldığında hala yazı ve resimlerin arasında boşluk gözükmüyor.
Dosyayı defalarca ftp ile servera gönderdim, kendi explorer ve firefoxumun temporary internet files larını sildim ama hala sorunu çözemedim. Yukarıda yaptığım değişiklikleri ben kendi bilgisayarımda anında görüyorum ( mesela 10px i 100 px yapıyorum resim ve yazı arasında çok büyük boşluk oluyor. ) ancak farklı bilgisayarlarda hala eski görüntü var.
Bunun nedeni ne olabilir ?
Ben de, diğer bilgisayarlarda web sitesinin adresini yazarak siteyi çağırıyoruz yani offline site değil, ama onlar hiçbir değişiklik görmüyor, ben style.css deki tüm değişiklikleri görüyorum.
Bu konuda tecrübesi olan var mı ?
destek sorusu değil