WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

başlıklar konuya göre değişsin

(7 mesaj(lar))
  • 6 ay önce gercekkartal tarafından başlatıldı
  • gevv tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş
  1. merhaba arkadaşlar, ben kullancımın hangi yazımı okursa başlıkta o yazının konusu olsun, anasayfada belirlediğim başlık olsun istiyorum. bunu yapmak mümkün mü?

6 ay önce #
  2. Biraz daha açabilirseniz anlamak daha mümkün olacak.

6 ay önce #
  3. peki açayım. örnek veriyorum benim bir futbol içerikli wp sitem var. anasayfada başlık(title)alanını futbol, bjk, gs, vs. vs. olarak ayarladım. kullanıcım kategoriler bölümüne örneğin canlı sonuçlara girdiğinde, başlık(title) canlı sonuçlar olarak değişsin istiyorum. şimdi sorum biraz daha açık oldu sanırım

6 ay önce #
  4. All in One seo pack yada temanızda single.php tag.php page.php category.php gibi sayfalar oluşturup başlıkları burda tekrar belirlemek bu uzunu tabi. Siz all in one seo kullanın :)

6 ay önce #
  5. Sevgili eylultoprak :) ben sitede sıkı bir temizlik başlattım all in seo eklentisinide iptal edeceğim

sanırım all in seo eklentisini kaldırınca başlıklar yazıya göre olmuyacak uzun yolu biraz daha açabilirmisin

5 ay önce #
  6. Yazıyı yazarken saat 18:40 civarındaydı..

Şimdi açıklayayım..

Sadece mantık yürüteceğiz. İngilizceye gerek yok, sanki bende çok var.. =)

Görüldüğü gibi herşey index.php ile çalışıyor.

www.eylulgunesi.com/ index.php
    -
    www.eylulgunesi.com/yeni-yazilari-bildir page.php
    -
    www.eylulgunesi.com/ben-2.html kesin böyle bir şey vardır :) [single.php]
    -
    http://www.eylulgunesi.com/etiketler/eylul tag.php
    Burda birde özel bir durum var etikete göre başlık yada içerik düzenlemesi tag-etiketadi.php mesela
    -
    http://www.eylulgunesi.com/kategori/resimli-siirler category.php
    Burda birde özel bir durum var kategoriye göre başlık yada içerik düzenlemesi kategori-id category-6.php mesela
    -
    http://www.eylulgunesi.com/2008/01/ archive.php

Arama fonksiyonu için özel sayfa search.php
    Bulunamayan dosya için özel sayfa 404.php
    Yazarlar için özel sayfa author.php

Şimdi önemli olan şu dosyaları yaratmak ve index.php dosyasının içeriğini bunlara aktarmak keyfiyen düzenlemek başlık atamak. Anahtar kelime için simple taggin kullanmak mantıklı ayarında var onun dışında all in one seo'nun bir halta yaradığını açıkcası sanmıyorum artık.. Uzun zamandır sanmıyorum aslında.. Artık wordpress'i kodlara dökmek istiyorum ama bilgisiz kullanıcılara bunu önermek çok mantıklı geliyor ondan hep söylerim halada söylerim =)

Birde bant genişliği bu şekil biraz kontrol altına alabilirsiniz. Tavsiye ederim. benim sitede ana sayfa ile konu sayfalarındaki farkı görmüşsünüzdür.

Bende bırakacağım all in seo eklentisini birtek yazı hakkında kısa bilgi vermesi işe yarıyordu o da yaramaya versin.. Zaten full resim.. ;)

Şuan 19:30 çok yoğunum çok çooook :'(

Not: eylulgunesi 'nin artık bir iletişim sayfası var ama sadece site hakkında :)

5 ay önce #
  7. Teşekkürler ama hiç birşey anlamadım :) sanırım benim gibi acemilerin yapabileceği birşey değil

5 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.