WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

ContactForm Anahat Sorunu

(8 mesaj(lar))
  • 6 ay önce azizkaplan tarafından başlatıldı
  • tempoki tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş
  1. azizkaplan
    Üye

merhaba;
    ben siteme iletisim (Contact Form) bölümünü ekledim. Anasayfa arkplan rengi ile iletisim bölümü rengi beyaz olunca ortaya karısık bir manzara çıkıyor. İletişim formunun renklerini değistirme gibi bir imkan var mı? Durumu aşağıdaki resimle özetleyeyim.

hatların karısmaması için yol gösterirseniz sevinirim. saygılar

6 ay önce #
  2. temel olarak contact formun stili ile oynamalar yaparak sorunu kaldırabilirsin.
    ama bir konuya dikkat; stil dosyasında transparent kodu, firefox tarafından mavi olarak algılanıyor ve mavi görünüyor.
    En son takip ettiğim kadarıyla bazen veri kaybı olabiliyor bu formda. iyice incelediniz mi? eğer isterseniz www.candanercetin.gen.tr deki iletişim formunu gönderbilirim. üzerinde çok uğraştık ve Wp'yi kötülemek gibi olmasın tabii, sorunsuz çalışıyor :)

6 ay önce #
  3. azizkaplan
    Üye

onerdiğiniz formu güzel buldum. yalnız WP'ye uyar mı? eger uyumda sorun cıkmazsa tabiki de bunu kullanmak isterim.

6 ay önce #
  4. bunu genel olarak wp ye direk olarak atmıyorum. ayrı bir php dosyası olarak kullanıyorum. sadece link veriyorum.

gecikme için özür :)

5 ay önce #
  5. mükemmel bir cform uygulaması varken bunlarla uğraşmayın arkadaşlar. kendiniz istediğiniz gibi form oluşturun. ister veritabanına ister mailinize mesaj gelsin cevaplayın...

5 ay önce #
  6. bizimle bir link paylaşabilir misin :) formmaker e ihtiyacım var :)

5 ay önce #
  7. Burada ki 193 no'lu cform eklentisi..

5 ay önce #
  8. tempoki
    Üye

harika bir form

fakat ben bir sorun buldum...

sitemde "soru sor" adlı sayfa oluşturdum ve bu sayfanın içene cform2 yi koydum.,

anasayfa da akan yazılarda form görünüyor fakat anasayfadaki linke tıklandığında "tekil sayfa " açıldığında "cform2" görünmedi.

bende kategori olarak "soru sor" kısmını açtım.

ozaman çalıştı.

ihtiyacı olanlara duyrulur.

saygılar...

5 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.