WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

bu ne hatasıdır

(10 mesaj(lar))
  • 7 ay önce tempoki tarafından başlatıldı
  • tempoki tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. tempoki
    Üye

bu aralar çok sık alıyorum bu hatayı
    wp 233 kurdum

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.google.com:80 in /home/***/public_html/wp-includes/class-snoopy.php on line 1150

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/***/public_html/wp-includes/class-snoopy.php:1150) in /home/***/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 390

7 ay önce #
  2. wordpress dosyalarını kontrol edebilir misin? eksik attığın bişeyler olabilir.

7 ay önce #
  3. Wp-includes klasörünü yeniden yüklerseniz hallolacaktır. Eğer bunu yaptıysanız ve halen devam ediyorsa hosting firması ile iletişim kurmanızda fayda var. Bu hata kimi durumlarda sunucu kaynaklı olabiliyor.

7 ay önce #
  4. tempoki
    Üye

sıfırdan kurulum yapar gibi

wp 2.3.3 include klasörünü upload etmemi mi istiyorsunuz?

7 ay önce #
  5. tempoki
    Üye

sıfırdan kurulum yapar gibi

wp 2.3.3 include klasörünü upload etmemi mi istiyorsunuz?

orjinal wp include klasöründen
    ftp deki klasörüm daha büyük görünüyor....

"orjinal klasör"
    "ftp deki klasörüm"
    [URL=http://img176.imageshack.us/my.php?image=sorundz3.png][IMG]http://img176.imageshack.us/img176/9274/sorundz3.th.png[/IMG][/URL]

7 ay önce #
  6. tempoki
    Üye

sorunumu çözmek için biraz daha izah edeyim.

yukarıda yazdığım hata kodlarının düzeltilmesi için

Wp-includes klasörünü yeniden yüklerseniz hallolacaktır

denildi.

Ben de orjinal WP 2.3.3 tr kurulum dosyasının içinden çıkan "Wp-includes klasörü" ile kendi sitemin ftp deki "Wp-includes klasörü" ile kıyasladım.

ve ftp deki klasörün daha büyük olduğunu gördüm.

Bu nedenle upload etmedim.

şimdi ne yapmalıyım?

7 ay önce #
  7. neshat
    Üye

pluggable.php ve class-snoopy.php söylenen satrırlarına bak eger anlamıyorsan phpden upload et bakayım belki hallederim.

birde host taki dosya boyutlarına çok takılma host küçük dosyaları tahmini boyutlarını koyar

7 ay önce #
  8. tempoki
    Üye

birde host taki dosya boyutlarına çok takılma host küçük dosyaları tahmini boyutlarını koyar

ftp den download edip masa üstümde her 2 klasörü karşılaştırdığımda ftp den gelen daha büyük görünüyor.

söylenen satrırlarına bak eger anlamıyorsan phpden upload et

malesef anlamıyorum.
    şimdilik hata uyarısı almadım.
    Fakat ilginizi çektiyse upload ederim.
    Bu arada nereye upload edeceğim? ( güvenlik açısından !!! )

7 ay önce #
  9. Sunucu hatasıdır. Uğraşmamak gerekli. http://pastebin.ca/ Yinede isterseniz kodları verdiğim adrese yükleye bilirsiniz. Sorun büyük ihtimalle trackbacklerden kaynaklanıyordur.

7 ay önce #
  10. tempoki
    Üye

ilginiz için teşekkürler
    sorun bir kez daha yaşanacak olursa bu başlığı günceller ve verdiğiniz adrese
    yükleme yaparım.

7 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.