WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

[kilitli] Ücretli Tema Türkçeleştirebilecekler (tekrar)

(8 posts)
  • 1 yıl önce MKB tarafından başlatıldı
  • MKB tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil
  • Bu konu kilitli

Etiketler:

1. MKB
    Üye

Merhaba tekrar,
    önceki açmış olduğum başlıkta ilk mesajı yazan arkadaş ile görüştük ve karşılıklık tekliflerimizi verdik. Diğer emailini bırakan ve ciddi olan arkadaşlarla da görüşeceğim birazdan.
    Sürekli foruma girip çıkamıyorum vakit sıkıntısı çekiyorum.Vaktim olsaydı zaten ben de türkçeleştirmeyi yapabilirim.Konuyu alaşağı etmek için mesaj yazan gönderen arkadaşları da kınıyorum.

wordpress mu ya eklemek için sürekli tema türkçeleştirecek ve yeni versiyonlar çıktığında da yine beraber çalışacağımız arkadaşlar arıyoruz.tema türkçeleştirmek için lütfen biraz daha akıllıca cevaplar verelim.sıfırdan tema tasarımına o kadar ücret alınmıyor.sadece türkçeleştirme işlemi yapacaksanız.Ve bunu pratik bir şekle getirebilenler özellikle aranıyor.Ben hızlı yaparım bu işi diyenlerle çalışacağız.

Ayrıca wordpress te forum eklentisini daha önce incelememiştim. Özel mesajın var olduğunu sanıyordum bu yüzden özelden de mesaj atılabileceğini varsaymıştım.

Diğer konudan gereksiz yazıların silinmesini, kilidin kaldırılmasını ve bu yazığım mesajında o başlığa ilave edilmesini saygılarımla yönetici arkadaşlarımdan rica ediyorum.

İletişim :

Tarih: 1 yıl #
  2. Konunun tartışılmasına yeni açtığınız başlık altında devam edilmesi daha uygun olacaktır. Konuya açıklık getirdiğiniz için teşekkür ederim.

3. Kimsenin işine karışmak istemem fakat önceki konuda biri tema başına 250 YTL istiyordu çeviriye. Tamamen dolandırıcılık derim ben o fiyata. Sonra bir de tema başına 500 YTL'e çıkarmıştı. O fiyata çok iyi referanslara sahip insanlar eldeki temalardan çok daha güzel Türkçe temalar hazırlıyorlar..

4. sayın dmry,
    o arkadaş biraz olayı yanlış anlamıştı, orda biraz kinaye vardı. ama yine de konu tekrar buraya taşınmamalı. biz beyefendiyle konuştuk. tamamen ciddi ve sitesi de hali hazır da kullanımda. tema başına onun istediği ücretin 50'de biri bile değil alınabilecek ücret ztn...

sıfırdan tema isteyen varsa her türlü yardımcı olmaya çalışırım... yakında burdan tema yayınlacağım izniniz olursa ama önce kendime daha iyi bişi yapmakla uğraşıorum.

herkese saygılar ;)

5. 500 ytl ye sadece Türkçe çeviri mi yapacaktı. Sanırım çok büyük bir yanlış anlaşılma olmuş :D

6. Arkadaşlar, konuyu dağıtarak başlığın amacından uzaklaşmasına neden oluyorsunuz. Teklifle ilgilenmiyorsanız lütfen gereksiz tartışmalar yaratacak cevaplar yazmaktan kaçının.

7. 05359***161 bu telefon numarası size mi ait acaba?

8. MKB
    Üye

Tekrar Merhaba arkadaşlar,

Başlığa göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederim. 10 tema için bir arkadaş ile anlaştık.Bu arkadaşımız yetiştiremez ise diğer teklif veren arkadaşlardan ücreti bu arkadaşımızın ücretine yakın olan ile de ek çalışma yapabiliriz. bunu mail ile bildiririz.Ek yardım alınabilecek arkadaşlar cagri ve ufuk isimli arkadaşlar.Onlara da tekrar dan teşekkür ediyorum.

heytbecom evet o telefon bana ait ama son zamanlarda cep telefonu yerine sabit telefonu kullanmayı tercih ediyorum. iletişim için sabit telefondan arayabilirsiniz.

Başlık kilitlenebilir daha silinebilir.

Çalışmalarınız da başarılar dilerim.

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.