WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

wp-digg style pagination sorun

(33 mesaj(lar))
  • 7 ay önce mylegend tarafından başlatıldı
  • okuycan tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. arkadaşlar ben siteme sayfalama eklentisini ekledim gayet güzel çalışıyor ama sorun şu sayfalama sadece aramalarda ve indexte gözüküyor yani anasayfada diğer kategorilerde gözükmüyor. ne yaptıysam yapamadım. wordpress temama world war craft 2 teması.

7 ay önce #
  2. sayfanızdaki butun dosyalara bakın ve buldugunuz kodları paginationla yer değiştirin
    sizin sayfanızda hem pagination linki var hemde diğer sonraki ve önceki sayfa kodları var

7 ay önce #
  3. zaten en başta öyle yaptım ama olmadı bende çareyi 2 sinide eklemekta buldum ama böyle olmasıda canımı sıkıyor. saatlerce uğraştım ama olmuyor yer değiştirisemde bu kezde menü aşağıya kayıyor.

7 ay önce #
  4. Eksik eklemişsinizdir büyük ihtimalle. Temanın adresini verirseniz bakalım.

7 ay önce #
  5. Temamı buradan indirebilirsiniz. kodları ekli bir şekilde.
    http://uploaded.to/?id=15xlsk

Eklemem gereken kod bu <?php if(function_exists('pagination')) pagination(); ?> ben bunu ekledim ama sadece anasayfada gözüküyor.

7 ay önce #
  6. Temanızın dosyalarında wp_link_pages kodunun olduğu satırı eklemek istediğiniz kod ile değiştirin.

7 ay önce #
  7. Malesef dediğiniz gibi yaptım ama olmadı page.php single.php sidebar.php dosyalarının içinde var onlarla değiştirdim ama yine aynısı gibi

7 ay önce #
  8. GÜn içinde yada akşam üzeri yüklemeye çalışacağım. Yada benden önce bir arkadaş cevap verebilir. Bi deneyip görelim..

7 ay önce #
  9. <?php if(function_exists('pagination')) pagination(); ?> ben bunu ekledim ama sadece anasayfada gözüküyor.

eklentiyi buradan indirip içindeki sayfanıza eklemen gereken diye birde text sayfası var lütfen buradaki kodu ekleyınız sayfanıza sorun gidecektir gene olmazssa siz biryerlerde hata yapıyorsunuzdur örnek olarak benım sayfamdakıne bakabılırsınız

7 ay önce #
  10. ben bunu zaten sizin sitenizden indirdim ama denedim yine olmadı. dosyayı indirdim index.php sidebar.php page.php single.php dosyalarına ekledim ama yine olmadı her yerde gözüküyor aramalarda bir tek diğer kategorlerde gözükmüyor.

7 ay önce #
  11. Yardım edecek bir Allah'ın kulu yokmu şu temama pagination ekleyip veremez misiniz ben yapamıyorum. http://uploaded.to/?id=15xlsk

7 ay önce #
  12. index.phpn in içindeki kodlarla buraya yuklediğimi yer değiştir düzelecektir ben size demiştim bir yerlerde hata yapıyorsunuz diye bide sizin temanıda çok reklam var onlarda sidebarınızın kaymasına sebeb olabılır

http://uploaded.to/?id=8nadgw

7 ay önce #
  13. ben şuan sitemde sizin verdiğiniz index.php dosyasını kullanıyorum bakın yine aynı diğer kategorilerde gözükmüyor.

7 ay önce #
  14. arkadaşım benım http://uploaded.to/?id=8nadgw
    yuklediğimle seninkini yer değişririsen olmaz

7 ay önce #
  15. corec
    Üye

bende de aynı sorun var maalesef..

Sadece ana sayfada görünüyor.. Sizin sitenizdeki eklentiyi indirip anlattığınız herşeyi yaptım... txt dosyasındaki kodu navigation la ilgili olan bölümlerde değiştirdim.. sadece index ve search de mevcut zaten bu kodlar...

ama bir kategoriyi tıkladığımda, onlarca yazı olduğu halde sadece o kategorideki son 5 yazıyı görebiliyorum..

Safya numaralandırma Kategoriler altında görünmüyor..

Yada Şöyle mi sormalıyız size.?
    Bu eklenti sadece ana sayfada mı kullanılabiliyor :)

7 ay önce #
  16. Neden oluyo bu olay yardım edin lütfen.

7 ay önce #
  17. örnek olarak ana sayfanızda gösterilecek yazı sayısını 1 veya 2 yapın göreceksinizki oradada gösterecek
    ana sayfanızda kaç yazı gösteriyorsa kategori ve arşivlerinizdede o kadar gösterir
    aynı kategoride ana sayfanızda gösterilen kadar yazı yoksa tabikide göstermez
    benim dediğimi örnek olarak yapın göreceksiniz

7 ay önce #
  18. sizinm demek istediğinizi anladım benim Spor-Action Oyunları bu kategoride tam 73 yazı bulunuyo ama sayfalama çalışmıyo neden

7 ay önce #
  19. Valla ben yapmadım. ben sizin siteden acosmin teması vardı onu indirdim onu kullanıyom hem onda ekliymiş zaten.

7 ay önce #
  20. Valla ben yapmadım. ben sizin siteden acosmin teması vardı onu indirdim onu kullanıyom hem onda ekliymiş zaten.

kullanıyosun alttaki türkçeleştirme linkini niye değiştiriyosunuz onu bir türlü anlamıyorum

7 ay önce #
  21. Tamam koyayım o zaman..

7 ay önce #
  22. asıl temanın sahibininkinide koymanız lazım adam bu temaya bunca emek vermiş ve galiba lisanslıydı alttakı tema sahıbının adını kaldıramassınız başaka bir tema kullandığınız zamanda tema sahiblerinin isimlerini silmeyin arkadaşlar

7 ay önce #
  23. wp-premium temasında aynı sorunu yaşıyorum. bunun bir çözümü yok mudur, arşiv de anasayfada çıkıyor ama kategorilere girince pagination görülmüyor.

6 ay önce #
  24. çalışır arkadaşım belkide o seçtiğin kategorıde fazla yazı yoksa çalışmaz denemek için sunu yapın tercihlerden okumayı 2 yapın bi deneyın bakalım
    olması lazım

6 ay önce #
  25. 10 yazıda bir sayfalama yapılıyor ve kategorilerde 10 dan fazla yazı var zaten

6 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Cevapla »

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.