WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

eklenti hatası

(3 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce seyrusefer tarafından başlatıldı
  • seyrusefer tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. http://www.neato.co.nz/archives/2006/09/28/ultimate-tag-warrior-2141592/
    yukarıda linkini verdiğim sitede bulunan bir eklentiyi yükledikten sonra etkinleştirdim. eklenti etkinleşti etkinleşmesinede diğer bölümlere girmesine rağmen şimdi eklentiler bölümüne giremiyorum. şöyle bir hata alıyorum.

--------------------------------------------------------------------------------

While trying to retrieve the URL: http://www.seyrusefer.com/wp-admin/plugins.php

The following error was encountered:

Zero Sized Reply
    Squid did not receive any data for this request.

Your cache administrator is webmaster.

--------------------------------------------------------------------------------

Generated Mon, 29 Jan 2007 02:49:58 GMT by audrey.epidio.net (squid/2.5.STABLE9)

sorun eklentide mi yoksa başka bir şeyde mi? eklentiyi direk silsem olur mu?
    noT: mevcut eklentilerin hiçbirinde sorun yoktur hepsi çalışıyor.
    not2: başlangıç sayfasınada giremiyorum şimdi farkettim.

Tarih: 1 yıl #
  2. Eklentiyi detaylı incelemediğim için sorun hakkında yardımcı olamayacağım, fakat eklenti dosyalarını silerseniz otomatik olarak deaktive olacaktır. Böylelikle panele erişebilirsiniz.

3. eklenti yazdığım yazılara etiket ekleyebileceğim bir eklentiydi. yazı yazdığım bölümde bu eklenti gayet güzel çalışıyor. ama başlangıç ve eklentiler sayfasına erişemiyordum. neyse önemli değildi o kadar. eklentiyi siteden sildim zaten. dediğniz gibi böylece eklenti etkinsiz hale geçti. artık bu bölümlere ulaşabiliyorum. teşekkür ederim.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.