WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

portal tarzı wordpress teması

(9 mesaj(lar))
  • 7 ay önce serikan tarafından başlatıldı
  • serikan tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Bu wordpress te şöyle içime tamamen sinen sağlam bir tema bulamadım.Bakmadığım wordpress teması kalmadı diyebilirim.
    Şuan yeni bir site açacağım. Portal tarzında sağlam bir wordpress teması bulamazsam Joomla'ya geçeceğim.
    Son bir sanş; sizden tema tavsiyesi bekliyorum.

7 ay önce #
  2. Şu an kullandığım temayı eklentilerimle (60 civarı) birlikte verebilirim, ayrıca buradan da yararlanabilirsiniz...

7 ay önce #
  3. Son bir sanş; sizden tema tavsiyesi bekliyorum

Bol şans; sağlam tema yoktur. Beğenilen tema vardır ki bence siz mimbo tarzı tema arıyorsunuz. Bknz.. Ayrıca portal tarzı ise joomla'yı kullanın yada bunu yada bir sürü seçenek var. Wordpress bu kadar şeye kodlama olmadan aniden cevap veremez. Tema seçimi önemli bir deneyin yinede..

7 ay önce #
  4. mimbo tarzı tema

Yarım saattir bu temanın adını hatırlamaya çalışıyorum..:)

7 ay önce #
  5. Mimbo'nun yanında yeni nesil WordPress şablonları içinde en göze batanlardan biri olan (aslında en iyisi) Options'u da önermek mümkün. Ücretsiz olmasına şaşırmak gerek. Daha çok "custom fields"in nimetlerinden faydalanan ve doğallıkla bir parça zamana mal olan bir şablon. Bir günümü aldı mesela benim. Birden fazla kullanıcıya sahip sitelerde kullanımı zor olabilir. Ya tek tek kullanıcılara "custom fields/özel alanlar"ın ne olduğunu anlatacaksınız, ya da her yazıyı tek tek yeniden düzenleyeceksiniz.

7 ay önce #
  6. arkadaşlar teşekkürler.Option's hoşuma gitti.
    bunun gibi bitema yokmu acaba çok hoşuma gitti bu joomla.

7 ay önce #
  7. şuradaki temaya bakın isterseniz kullanması biraz zor gibi gözüksede fena sayılmaz

7 ay önce #
  8. serikan, verdiğin linkteki portal teması mı bu?

7 ay önce #
  9. heytbecom blog temasıda; böyle çarpıcı bir tema bulamadım wp'de.
    İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.

7 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.