WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Random Posts

(10 mesaj(lar))
  • 5 ay önce diskjokey tarafından başlatıldı
  • diskjokey tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

1. diskjokey
    Üye

Arkadaşlar ben Randomposts adlı eklentiyi kurdum ve sayfama yerleştirdim fakat şöyle bir sorunum var; sayfada görünmesini istediğimiz yere şu kodu eklememiz gerekiyormuş

<?php random_posts(); ?>

bunu ekledim fakat bu anasayfadada tüm yazıların altında görünüyor ben bunun yazının içeriğine girilince yazının altında görünmesini istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz?

Tarih: 5 ay #
  2. diskjokey kodu hangi php dosyasına ve tam olarak nereye ekledin ?

3. o zamn single.php içine yerleştireceksin.

4. Yada comment.php bazen temalarda single.php olmuyor. Deneme yanılma ile bulabilirsiniz.

5. diskjokey
    Üye

haklısın benim temadada sadece index ve comment var birçok yer denedim sonunda commente yerleştirdim fakat istediğim gibi olmadı neyse bu şekilde kalacak sanırım belki more tagı eklendikten sonra açılan sayfada açacak bir kod filan vardır diye sormuştum. teşekkür ederim yardımlarınız için.

6. Temanızda single.php yerine page.php veya home.php dosyaları kullanılıyor olabilir.

7. diskjokey
    Üye

hayır ikiside yok yukarıda belirtmiştim comments ve index haricinde bişi yok.

8. İndex.php ve comment.php dosyanızın yedeğini alıp çeşitli yerlere kodu yapıştırarak deneme yanılma yöntemi ile daha iyi bir sonuç elde edebilirsiniz, buradan yazının görüntüleneceği alanı yönetim panelinden ayarlayan başka benzer/rastgele yazılar eklentisi bakabilirsiniz.

9. Comment.php koyarsan olur. Olmadı mı.. Peki şöyle yap. İndex.php kodların hepsini al ve single.php dosyası oluşturup içine at ve random.php kodlarını bunun içinde nerde istiyorsan oraya koy. Sorun çıkmayacakdır.

10. diskjokey
    Üye

yardımların için teşekkür ederim comment.php de kalsın. saol

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.