WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Resim yükleme gözükmüyor..

(8 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce tiryaki tarafından başlatıldı
  • Kirkk tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. WordPress'in admin panelinde yeni bir yazı veya sayfa yazmak istediğim zaman upload manager gözükmüyor.
    Problemin resmini buraya ekledim. Link:

Istenilen:
    Link:

WordPress'in dosyalarını ftp ile yeniden servere atarsam bir defa gözüküyor, fakat ikinci ve sonrasında yine aynı problem ile
    karşılaşıyorum. Bu sorunun nerden kaynaklandığını bilen var mı ?

Teşekkürler.

Yönetici notu: Linkler çalışmadığı ve 3. mesaja yeniden eklendiği için kaldırıldı. [Hasan]

1 yıl önce #
  2. Şu an verdiğiniz ekran görüntüleri çalışmıyor; forumda kullanacağınız grafikleri imageshack.us benzeri sitelere yüklerseniz sanırım daha iyi olur.

Sorun halen devam ediyor mu ve WordPress 2.1 mi kullanıyorsunuz?

1 yıl önce #
  3. Evet 2.1 kullanıyorum. Konu üzerine dün araştırma yaptım. Şurdan şimdilik anladım ki Firefox eklentisi Adblock veya McAfee Adblocker kullanıldığında oluşuyormuş. Fakat ikiside bende mevcut değil ve bende neden oluyor anlayabilmiş değilim. Aradabir gözüküyor..

Resimler sizde neden gözükmedi bilmiyorum.
    Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Eğer nerden kaynaklandığını anlarsam burada paylaşacağım.

1 yıl önce #
  4. Sorun McAfee'den kaynaklanıyor. Bugün nihayet buldum! Eğer kullanıyorsanız Privacy Service kısmında "Block Ads" kutusunu boş bırakın.

1 yıl önce #
  5. Sorunu giderdiğinize sevindim :) Çözümü paylaştığınız için de teşekkür ederim.

1 yıl önce #
  6. Ben de teşekkür ederim. :)

1 yıl önce #
  7. mbdfiles
    Üye

arkadaşlar bende de buna benzer bir sorun var. bende resim yükleme bölümü gözküyor ama resim yüklediğim zaman göremiyorum, göstermiyor. Hepsine gözat dediğimde eski yüklediğim resimler gözüküyor. ftp den upload klasörüne giriyorum orda yüklediklerim var ama wordpress göstermiyor dolayısıyle siteye koyamıyorum resim felan ..

1 yıl önce #
  8. Kirkk
    Üye

@mbdfiles

aynı sorun bende de var, bende ftp de upload ettiğim dosyalara görünüyor ama admin panelinde hiç birini göremiyorum...
    uploads klasörü 755 ayarlı...
    başka yapabileceğim birşey var mı ?

Teşekkürler

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.