WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Sayfa yazı ile ilgili / metin editörü

(10 mesaj(lar))
  • 6 ay önce diesel123 tarafından başlatıldı
  • diesel123 tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş
  1. diesel123
    Üye

Simdi bir kategoriye yazı yazmak icin wp-admin'den yani site yönetiminden yaz'a tıklıyorum sonra konuyu yazıyorum, altına yazımı yazmak istedigimde cok fazla bosluk oluyor örnegin

selam arkadaslar?
    nasılsınız bugün?

gibi entera basarak yazıyorum ve benim wordpress'imde şu sekilde gözüküor;

selam arkadaslar?

nasılsınız bugün?

neden enter'a bastıgımda bu kadar bosluk bırakıyor oysa orda yeteri kadar yer var bu sorunu cözmek istiyorum bilgisi olan varmı? lütfen yardımcı olun? ben cümleler birbirine yakın olsun istiyorum enter'a basarak satır atladıgımda.. tesekkür ederim..

6 ay önce #
  2. Siz boşluğu kendiniz bırakmayın. Yazacağınız paragrafı normal olarak yazın. Alt satıra kendisi otomatik geçecektir.

6 ay önce #
  3. Kod görünüme geçin.

selam arkadaslar?
    arada bir kod vardır genelde hizalama ile ilgili oluyor yada alakasız bir kod onu silin..
    nasılsınız bugün?

Düzelecekdir. En mantıklı ve bildiğim kolay sonuç bu.

6 ay önce #
  4. CaVeLL
    Üye

SHIFT+ENTER Kullanın, EnBasiti Budur.

Örnek: (Shift+Enter)
    selam arkadaslar?
    nasılsınız bugün?

Örnek: (Enter)
    selam arkadaslar?

nasılsınız bugün?

6 ay önce #
  5. diesel123
    Üye

arkadaslar ben alt satıra inmek istiyorum enter'a basarak, basmassam sayfa saga dogru uzayıp gidiyor. shift+enter yapmaktan ziyade ben buna tam anlamıyla bi cözüm arıyorum arkadaslar anlayan varsa lütfen bi zahmet bana yardım etsin. inanın kac gündür arıyorum bir türlü bulamadım. daha evelden enter'a bastıgımda böle bir sorun olmuyordu, hayret ediyorum dogrusu. eylultoprak biraz acar mısın lütfen? rica etsem?

6 ay önce #
  6. eylultoprak biraz acar mısın lütfen? rica etsem?

Yazılarınızı yazı editöründe kod sekmesindeyken yazınız demiş..

Ayrıca Wordpress dosyalarınızı üstüne yazdırarak tekrar tekrar bir kaç kez sunucunuza gönderin, bu hata ile eş zamanlı yeni eklenti kullanımına başladıysanız, hataya neden olan bu eklentiyi bulmaya çalışın..

6 ay önce #
  7. css dosyanızı alalım. line-height değerini ile oynamanız gerekiyor...

6 ay önce #
  8. diesel123
    Üye

http://pastebin.ca/938601

Allah Allah simdi de kendi bilgisayarımdayken hersey normal ama baskasının bilgisayarından girince logo fln kayıyor anlayamadım bir türlü buyrun style.css dosyası.. bu arada fikirlerini söyleyen herkese tesekkür ediyorum

>Editör notu: Bu tür dosyaları pastebin.ca yada benzeri adreslere yollayın. Mesaj düzenlendi.[eylültoprak]

6 ay önce #
  9. .post-content {

float: left;
    line-height: 22px;

color: #333333;

}

.post-box {

float: right;

height: 35px;

width: 100px;

margin: 0px;

line-height: 30px;
    }

kalın ile olan yerdeki px değerlerini düşürün. mesela 18px yada 16px ile deneyerek yapın...

6 ay önce #
  10. diesel123
    Üye

dostum o da olmadı ve simdi daha büyük bir sorunla karsı karsıyayım tema kaydı :S

5 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.