WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Bazı sayfalar açılmıyor

(3 posts)
  • 3 ay önce sabbathcan tarafından başlatıldı
  • sabbathcan tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. sabbathcan
    Üye

Arkadaşlar merhaba,
    www.kerimbanar.com adlı siteyi yapıyorumve karşıma iki tane ciddi sorun çıktı.
    Birincisi; İletişim sayfasına eklediğim contact form firefox'te düzgün çıkarken, İnternet Explorer'da sağ menünün ortaya kayıp contact forum üzerine gelmesine neden olduyor. Şu anda ise çareyi ikinci sorunu çözdükten sonra aramayı düşünerek contact formu silme yoluna gittim.
    İkinci ve benim için şu anda daha önemli olan sorun ise; Siteye girdiğimde, sayfalardan bazılarına tıklandığında, tekrar ana sayfa açılıyor. Ancak yönetici paneline girip çıkarsam sayfadaki linkler doğru yönlendirme yapıyor. Başka bilgisayarlarda ise, yani siteye ilk defa giriş yapılan bir bilgisayarda ise yine aynı anasayfaya dönme sorunu oluşuyor.
    Verebileceğim bilgiler:
    Natro.com üzerinde yayın yapıyorum.
    Linux server
    Plesk panel kullanıyorum

Tarih: 3 ay #
  2. Yeni sayfa yazdığınız zaman içini boş bırakmayın. Birinci sorun için. Cform eklentisini kullanın.. Heytbecom'un tavsiyesidir.. :)

3. sabbathcan
    Üye

Teşekkür ederim. Hemen cform deneyeceğim. Bu arada, sanırım ikinci sorunumu da çözdüm. Bazı sayfalardaki izinle diğer sayfalardakinden farklıydı. Hepsini boş bırakınca düzeldi sanırım.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.