WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

yorum yazanlara admin panelinden mail atılsın

(6 posts)
  • 3 ay önce sozdem tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. sozdem
    Üye

arkadaşlar ziyaretciler geldi yorum yazdı.

admin yorumu onayladı yada onaylamadı diyelim...

bizim admin yorum yazan ziyaretciye admin panelinden mail atabilsin.

birkaç eklenti inceledim. bir tanesi tam istediğim gibiydi ama mail göndermedi. bende sildim şimdi ismini unuttum "comment mail" gibi birşeydi.

vakit ayırıp bu yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederim. yardımlarınızı bekliyorum. wordpressi seviyorum :)

Tarih: 3 ay #
  2. bizim admin yorum yazan ziyaretciye admin panelinden mail atabilsin.

Otomatik bir başlık hakkında mı. Yoksa onaylandı onaylanmadı gibi bir şey mi yada tamamen keyfi bir şey mi.

3. onaylandı veya onaylanmadı gibisinden bir mail en iyisi olur.Ziyaretçilerin geri dönüşümü ve kalıcılığı bakımından faydalı olabilir.

4. sozdem
    Üye

Otomatik bir başlık hakkında mı. Yoksa onaylandı onaylanmadı gibi bir şey mi yada tamamen keyfi bir şey mi.

Keyfi birşey olsun istedim. daha çok ziyaretçi defteri geri dönütlerde kullanmak için çok işe yarayacak. ziyaretçi deftere bir soru yazmış yada özel herhangi birşey işte bu sırada admin ziyaretciye hızlıca mail göndermek istiyor :)

5. sozdem
    Üye

arkadaşlar bu konuda yardım edebilecek bir yardımsever bilgili üstadımız yok mu?

6. Sizin Wordpress sürümünüzle çalışırmı bilmiyorum ama bu eklentiyi bir inceleyin, yönetim panelinden mail atabilir, mail alabilirsiniz..

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.