WordPress Türkiye Forumları » Blog Analizi

www.atillaengin.org

(5 posts)
  • 2 ay önce nicomedia tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. im

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 4 ay önce açdığım www.atillaengin.org adlı sitemde wordpress'e geçtim. Blogumda brownbound temasını kullandım. İe6 da sorun veriyordu, bunun için studiopressin sidebar kısmını kullandım. Header kısmına imagemenu ekledim. Şuanda firefox, ie6 ve ie7 de sorunsuz görüntüleniyor. İçerik olarak henüz fazla birşey yok. Tasarım ve varsa gözünüye çarpan hatalar hakkında yorum yaparsanız sevinirim.

Tarih: 2 ay #
  2. -üst menüde yer alan animasyonlu menü sayfa şablonuna göre genişliği yeterli değil.sağ bölüm boş kalmış garip gözüküyor.
    -temada footer bölümü yer alıyor ama o bölüm boş..
    -gönderdiğin yazılarda birinde resim var diğerinde kısa yazı - başkasında resmin yanında kısa yazı yada resmin altında uzunca bir yazı. Yani farklı farklı stillerde yazı göndermişsin tek stil belirleyip gönderirsen daha hoş görünür göze..

:)

3. Artı olarak bence tek sütünlu olması uygundur.. çok fazla beyaz var sağ sütünün rengi farklı olabilir bu noktada.. ayrıca yazılar arasını bölmek için güzel bi resim yakışır..

4. Yorumlar için teşekkür ederim. Hataları görmek zor oluyor. Eksikleri gidererek göze batan yerleri değerli görüşlerinize uygun olarak düzelteye çalışacam.

-üst menüde yer alan animasyonlu menü sayfa şablonuna göre genişliği yeterli değil.sağ bölüm boş kalmış garip gözüküyor.

evet bu sorunu çözemedim laptop ekranında (1280*800) de resimdeki gibi gözüküyor. 17'monitörde tam olarak ortalı gözüküyor. Birde başlangıç için biraz zor bir tema seçmişim sanırım browserlara optimize etmek zor oldu.

gönderdiğin yazılarda birinde resim var diğerinde kısa yazı - başkasında resmin yanında kısa yazı yada resmin altında uzunca bir yazı. Yani farklı farklı stillerde yazı göndermişsin tek stil belirleyip gönderirsen daha hoş görünür göze

Gözümü tırmalayan birşeyler vardı. Sanırım senin söylediğin haklısın.

Artı olarak bence tek sütünlu olması uygundur.. çok fazla beyaz var sağ sütünün rengi farklı olabilir bu noktada.. ayrıca yazılar arasını bölmek için güzel bi resim yakışır..

Aslında sağ sutunun rengi beyaz değil ama dediğin gibi renk olarak açık kalmış.

5. Şu css kodlarını sitil dosyanızda menu ile ilgili yere eklerseniz sorun sanırım çözülür.

margin-top: auto;
    margin-right: auto;
    margin-bottom: auto;
    margin-left: auto;

Heytbecom bu konuyu daha iyi biliyor birde soralım o nedir.
    Heytbecom bu konu için ne diyor =)

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.