İnternet portalmızdan üyelerimize wordpress hizmeti vermek istiyoruz..
sitemizin linki www.motordelisi.com ,istediğimiz şeyde xxx.motordelisi.com şeklinde hizmet verebilmek..
Sorum şu : acaba bunu yapabilmek için kök dizinemi kurmak gerekir,eger öyleyse zaten orda wordpress le aynı isimde olan dosyalar var,ben bir alt dizin yaratıp wordpress kursam xxxx.motordelisi.com şeklinde hizmet verebilirmiyim?
Bunun için ne yapmam gerekir..
Şimdiden teşekkür ederim..
WordPress Türkiye Forumları » WordPress μ
Mevcut portala ,Wordpress entegre etmek
(7 posts)-
Yönetici notu: Konunun WordPress μ bölümü altında tartışılması daha uygun olacaktır, taşıyorum. [ali]Tarih: 1 yıl #
-
Evet, WordPress μ tam olarak bu işi yapıyor.
Tarih: 1 yıl # -
sevgili Eloy,bu cevabınıza sevindim..
Peki nasıl yapıldıgıyla ilgili kaynak olarak alabilcegim bir yazı varmı..eger yoksa beni bu konuda aydınlatırsanız memnun olurum..tekrar teşekkür ederim.Tarih: 1 yıl # -
eğer mevcut portalın phpbb yada phpnuke ise mevcut modifikasyonlar var.biraz araştırm yaparsan bu konuda, ulaşabilirsin.wordpress mu biraz geliştirilme aşamasında olan bir script gibi geliyor bana, yönetici dostu değil gibi geldi.
DoDoKnight,tşk.
Sistem PhpNuke ama ben user tablosunu ortak kullansın demek istemedim..
Normal WordPress düşün sadece alt dizinde kurulu olacak ama xxx.motordelisi.com şeklinde hesap açılabilcek..Yani PHPNUKE İLE birlikte bişey yapmalarına gerek yok..
Burda mühim olan üyelerimizin çok deger verdiği motordelisi.com isminin önüne istedikleri bir takı kullanarak blog lardan faydalanabilmeleri...Tarih: 1 yıl # -
Mu kurulumuda WP kurulumu gibi basit. Sadece ek olarak şurada belirttiğim ek özelliğe ihtiyaç duyuyor ki, çok zor değil. Diğer yandan DoDoKnight'a bazı noktalarda katılıyorum ama sub_domain.domain.com uygulamasıyla sadece istediğiniz, bubu fazlasıyla karşılayacaktır.
eger ayni Tabloları Kullanmıcaksan Wordpress MU kesinlikle bir alt dizine kurmalısın o zaman sorunsuz çalışır.. yani siteadi.com/Blog daha sonra ana sayfana Sadece bir account Koyarsın ve blog dagıtırsın...üstelik sorunsuz olarak.
Tarih: 1 yıl #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil