WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Twilight teması

(4 posts)
  • 3 ay önce xetanor tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. xetanor
    Üye

Selamlar
    Twilight temasını kurdum. Fakat sayfaları göstermek için butonlarım kaboldu.Üye girişi , anasayfa , yardım gibi sayfa butonlarım vardı bunlar şu anda gözükmüyor. biraz kurcaladım , sildim yeniden oluşturdum fakat çözümünü bulamadım. siteye bakmak isterseniz www.lazmania.com dan bakabilirsiniz

webde araştırdım böyle bir sorun farklı temalarda da oluşmuş ama kimse çözüm olarak cevap yazmamış. Yardımlarınızı bekliyorum.

Tarih: 3 ay #
  2. tema bölümünde widget yani bileşenler bölümünde ekleme çıkarma yapmadığınızdan emin olun..

3. xetanor
    Üye

herhangi bir ekleme veya çıkarma yapmadım. sadece metin1 widgetini aktif hale getirdim. orda da sadece adsense kodu var. bir de sayfalar çıkmıyor diye widgete sayfaları yerleştirdim. başka herhangi birşey yapmadım.

bu arada eylül yardımların için çok teşekkür ederim bbpress teki önemli bir sorunum vardı çözmüştün onu. hatırlamışsındır belki beni ordan.

bu sorunumuda çözebilirsek sana trabzon ekmeği gönderecem :)

4. Widget'i boş bırakıp deneyin. Olmadı temanın orjinal halini geri yükleyin ve eklentileri etkinsizleştirin buna bir eklenti sebep oluyor olabilir belki.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.