WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Etiketleri gizlemek

(5 mesaj(lar))
  • 6 ay önce fuko88 tarafından başlatıldı
  • fuko88 tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. fuko88
    Üye

Merhaba

wordpress'i yeni kurdum. Yazdığım yazılara etiketler giriyorum ancak bunların yazıların altında gözükmesini istemiyorum.

Forumda aradım tercihlerden yapılabileceği yazılmış ama öyle bir seçenek göremedim.

Etiketleri girmek istiyorum ama yazıların altında gözükmesini istemiyorum böyle yapmam mümkün mü?

6 ay önce #
  2. yeni sürüm kullanmadığım için bilemem ama index.php ve single.php'de etiket(tag)'ın görünmesi için birer kod vardır. O kodları oldukları yerden kesip sizin istediğiniz bir yere yapıştırın.(Bir ipucu bu tür sorunların en güzel çözümü deneme yanılmadır, zamanla sizi ustalaştıracaktır)

6 ay önce #
  3. fuko88
    Üye

Arkadaşlar bu etiketleri gizlemenin bir yolu var mı?
    Ben yaman arkadaşın bahsettiği kodları bulamadım.

6 ay önce #
  4. Aslında arkadaşın dediği açık bir şey senin balık tutmayı öğrenmeni istiyor en doğrusu bu; ama ben sana şimdilik balık vereyim:

nerede görünmesini istemiyorsan yani tekil yazıda görünmesini istemiyorsan etiketlerin single.php(Tekil Yazı)'dan; eğer ana sayfada görünmesini istemiyorsan index.php(Ana İndex Şablonu)'den

<?php the_tags( '<p>Tags: ', ', ', '</p>'); ?>

kodlarını sil. Yani etiketlerin görünmesini sağlayan kodlar bunlardır. İndex.php den silersen ana sayfada görünmez, single.php den silersen tekil yazıda görünmez. Bu kadar açık ve basit. Kolaylıklar...

6 ay önce #
  5. fuko88
    Üye

saolasın teşekkürler
    Baılığı kaptım.

6 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.