WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Etkete otomatik link

(14 posts)
  • 1 ay önce theson tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmemiş

Etiketler:

1. theson
    Üye

Birinci sorum;

Wolkanca'da olduğu gibi eklediği tagler konu içinde varsa otomatik olarak link veriliyor bu eklenti nedir acaba ?

İkinci sorum;

Sidebarı geniş ekrana yaymak istiyorum wolkanca'da olduğu gibi sidebar.php kodunu sidebardan kaldırdım ama ekrana genişlemedi yazılar bunu nasıl yaparım ?

teşekkürler..

Tarih: 1 ay #
  2. İkinci soru için cevap: Tabi ki genişlemez çünkü siz sidebar'ın genişlik değerleri ile oynamamışsınız. Temanızın style.css dosyasını açın ve #sidebar seçicisinde yazan with:xx px; değeri ile oyanyın. ve tabi ki #content kısmıyla da oynamanız gerekecek. Sidebar'ı ne kadar arttırırsanız content kısmını da o kadar düşürmelisiniz.

3. theson
    Üye

@h-yaman

Css ile olduğunu bende düşündüm with diye aradım style.css de yok yanlış yapmış olabilirim diye wolkanca css yi inceledim ondada yoktu denemek için onu benim defaulta ekledim yine değişen bir şey olmadı sanırım farklı bir kod eklemesi gerekiyor..

4. Birinci soruna cevap: Simple Tags eklentisi. Bu eklenti içinde böyle bir seçenek var.

5. theson
    Üye

@sguzelcik

Ayarlara baktım bulamadım ya da görmedim tam yerini söylermisin.. (simple-tagging_1-6 kullanıyorum)

6. Simple tagging değil, burada ki eklenti..

7. theson
    Üye

@canarkadas

simple-tagging_1-6 kullanıyorum verdiğin linkteki versiyonamı upgrade edeyim anlamadım..

8. Wordpress 2.3 ile birlikte etiket sistemi, Wordpess ile birlikte entegre olarak kullanılmaya başladı, Simple Tagging eklentisi Wordpess'in 2.3 versiyonundan itibaren devre dışı kaldı, bunun üzerine; galiba Simple Tagging'in de yazarı olan Amaury BALMER Simple Tags eklentisini geliştirdi, sizin Simple Tags eklentisini kullanabilmeniz için Wordpress sürümünüzün 2.3 veya daha üstü olması gerekli..

9. theson
    Üye

@canarkadas

2.2.3 sürümündeyim upgrade ettikten sonra eski tag eklentisini silmemmi gerekiyor? Peki eklediğim tagler upgrade edince otomatik yeni sistemdekinemi monte olur ? Az bilgi verirmisin yanlış yapmak istemiyorum..

10. Burası ve burası size fikir verebilir benim yapmadığım/bilmediğim bir konu..

Düzenleme:
    bir de burası varmış..

11. theson
    Üye

@canarkadas

Teşekkürler yarın inceliycem..

İkinci sorum hala geçerli arkadaşlar..

İkinci sorum;

Sidebarı geniş ekrana yaymak istiyorum wolkanca'da olduğu gibi sidebar.php kodunu sidebardan kaldırdım ama ekrana genişlemedi yazılar bunu nasıl yaparım ?

12. İlk soru için bir konu açmıştım ayrıca buda var..

13. theson
    Üye

@eylultoprak

MySQL server version for the right syntax to use near 'LEFT JOIN USING (term_id) WHERE taxonomy = 'post_tag'' at line 1]
    SELECT name, term_id identificativo FROM LEFT JOIN USING (term_id) WHERE taxonomy = 'post_tag'

Verdiğin linktekini indirdim plugine atıp etkinleştirdim yazı içinde üstteki hatayı verdi..

14. @theson Wordpress sürümünüz nedir?

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.