WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Yazı yayımlarken upload sorunu

(6 posts)
  • 3 ay önce KnbykL tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Merhaba arkadaşlar, bir yazı yazıyıyorum gayet doğal bir şekilde yaz yazılan yerin altında da wordpress kullananlar iyi bilir "upload" bölümü var. Orayı ne yaptıysam çalıştıramadım.

""""""""""
    Yüklenen dosya buraya taşınamadı: /var/www/vhosts/liggundemi.com/subdomains/1/httpdocs/wp-content.
    WordPress
    102
    Bu hatayı alıyorum. Sizce ne yapmalıyım ?

Ayrıca "premiumnews" teması kullanıyorum manşet haber olarak resim nasıl ekleyebilirim ?

Tarih: 3 ay #
  2. =) Sende bu soruyu sorarsan.. :)

Dosyanın yazılacağı dizinde yazma izni yok yada klasör oluşmamış...

3. Ben de bu soruları sormak istemem ama dosyalara yazma izni verdim ve klasör oluşturdum. Sen olsan bu durumda ne yapardın ?

4. İlk yapacağım şey dosyanın yükleme yerini değiştirmek olur. Ayrıca aylara göre klasörlendirme yapılacaksa o klasörlerde oluşturup yazma izni veririm. Yok buda olmadıysa wp-content ve dosyanın yükleneceği yere kadar 777 veririm. Birde başka bir dosya yükleme scripti ile sunucuya dosya yükleye biliyor musun bir bak derim. Anladığım kadarı ile alt alan adına kuruyorsun çünkü.

Birde hepsini yaptıysan yapmadıklarını alabilir miyim :)

5. Aklımın alamadığı bir şey oldu. Internet Explorer'de yükleme yaptığım zaman o hatayı alıyorum. Firefox kullandığım zaman ise gayet düzgün bir şekilde yüklüyor.

6. Codex'lerde buldum bende

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.