WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Anasayfanıza Duyuru Ekleyin

(5 mesaj(lar))
  • 6 ay önce aan tarafından başlatıldı
  • azkural tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Sitemde kullandığım kendi düzenlemem Duyuru kodlarını sitenize ekleyebilirsiniz.Burdan inceleyin
    <!-- duyurular -->

<table align="center" border="0" cellpadding="6" cellspacing="1" class="tborder" width="100%">
    <tr>
    <td class="tcat"><span class="smallfont"><b><center>!!! - Duyurular - !!!</center></b></span></td>

<tr><td bgcolor="#DFEAEF">

<b><marquee behavior="alternate" direction="up" scrolldelay="20" scrollamount="1" height="30"><span style="color: brown;"><center>Yazınızı buraya yazabilirsiniz.

</center></span></marquee></b>
    </td></tr>

</table>

<!-- duyurular -->

6 ay önce #
  2. azkural
    Üye

Çok teşekkür ediyorum size. İhtiyacım olan birşeydi. Yalnız bir tek problem var. Sizin sitenizde tr karakter problemi yok ama benim sitede böyle bir problem oluştu.Ne yapmalıyım acaba?

6 ay önce #
  3. Karakter sorunu eklediğiniz kod ile bir alakası olmaması lazım temadan kaynaklanabilir diye düşünüyorum

6 ay önce #
  4. azkural
    Üye

Normalde temamda herhangi bir tr karakter problemi yok ama widget'e ya da şimdi olduğu gibi index.phb ye buna benzer kodlar ekleyince problem oluyor.
    Eğer temadan kaynaklanan bir problem varsa ne yapmam lazım? Gerçi bu sorunun yeri burası olmayabilir ama...

6 ay önce #
  5. azkural
    Üye

Notepad++ kullanarak hallettim sorunu ama widget içine yerşetirilen kodlarda hala hata var. Neyse tekrar teşekkür ederim.

6 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.