WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Son sürümde bu eklentiler sorun çıkartırmı ?

(15 posts)
  • 1 ay önce theson tarafından başlatıldı
  • theson tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

1. theson
    Üye

All in One SEO Pack 1.4.3.9
    Comment Quicktags -Reloaded 2.0
    Akismet 2.0.2
    Dean's FCKEditor For Wordpress 2.2
    Get Recent Comments 1.2
    Pagebar2 2.15
    Permalink Redirect 0.8.1
    Sayfa Sayac (Page & Pages read counter) 2.1
    Smiley Javascript Buttons 1.2
    Subscribe To Comments 2.1
    WP-ContactForm 1.4.3
    WP-OnlineCounter (tr) 0.11
    WP-Print 2.11
    WP-Stats 2.10
    WP-Stats Widget 2.10

son sürüme geçersem uyum sorunu olabilirmi ?

bir diğer sorum: simple-tagging_1-6 kullanıyorum yeni sürüme geçince nasıl olur eski etiketler gidermi sürüm güncelleyen arkadaşlar net bir cvp verebilirse sevinirim.. çünkü yeni sürümde bunu kullanıcam..

Tarih: 1 ay #
  2. Geçmişken wordpress 2.5 sürümüne geçin. Eklenti sayfalarında yada burdan 2.5 uyumluluğuna bakın. Yada 2.5 kararlı sürüm çıktığında uygun eklenti ve tema adları büyük ihtimalle yayınlanacakdır biraz daha sabredin.

Zaten bazı eklentilerin çok düşük versiyonlarını kullanıyorsunuz. Bence kesin bir güncellemeye gidin.

3. theson
    Üye

@eylultoprak

Verdiğin linkten uyumlu olup olmadığına nasıl bakarım.. Örnek gösterirmisin..

Peki 2.5 'i beklerim o ne zaman çıkar bellimi tarihi..

4. Hocam önce biraz dikkatli olalım :) Ana sayfa bir bakarsan göre bilirsin. Bir yazı yayınladım. Yanlız bu kararlı sürüm değildir. Biraz daha sabretmenizi tavsiye ederim.

Ayrıca örnek dediniz. http://wordpress.org/extend/plugins/openid/ Burda bu eklentinin 2.5 ile uyuşacağı belirtilmiş. Nerden anlıyoruz bunu Compatible up to dediğim gibi listeler yayınlanacak sizin wordpress sürümünüz nedir isterseniz 2.3.3 geçin şimdilik ilerde de 2.5 'e falan geçersiniz geçmişken 2.5 geçin ama 2-3 hafta bekleyin derim. Zaten kararlı sürüm ne zaman çıkar bilmiyorum ama oturması bu kadar sürer acele etmeyin.

5. Liste yayınlandı artık, bu arada her kese hayırlı olsun!

Eklentiler için

Temalar

6. theson
    Üye

Teşekkürler arkadaşlar..

7. @TinBala Listeye bakılırsa bayağı bir güncellenecek eklenti var. Listede çok kısa belirsiz eklentilerinde çok. Bakalım bekleyeceğiz zaten büyütmeye de gerek yok kararlı sürümü beklemek gerekli.

8. theson
    Üye

Merhaba arkadaşlar;

2.3.3 sürüme geçtim kolaymış 2 sn sürdü.. Neyse eklenti sayfasında link verdi tümünü güncelledim.. Sade aklım tag ekinde kaldı sormak istedim..

simple-tagging_1-6 ile burdaki aynı kişiyemi ait yoksa farklı bir etiket sitemimi.. şuan simple-tagging_1-6 kullanıyorum diğerine geçmek istiyorum aynı diğer ekleri yaptığım gibimi geçiş yaparım yoksa bunda metod farklımı..

9. Önce database' yedeğini alıp. İçe aktar bölümünden simple tagging etiketlerini wordpress'in kendi etiket yapısınına aktarın. Ve ardından kullandığınız eklentinin 2.3 sürümü için yapılmış olan simple tags olanını kurun.

10. theson
    Üye

Dün gece sorun yoktu şimdi admin panele girince wp-admin/install.php ye atıyor.. sildim bu sefer wp-admin/ diye girince sayfa bulunamadı diyor anlamadım..

@eylultoprak

tag için sağol panele girince deniycem..

11. theson
    Üye

@eylultoprak

simple-tagging_1-6 yı etkinleştirmeden içe aktardım sonra yeni olanı kurup aktif ettim..

sadece sormak isterim readme içinde eklenmemiş..

bunun ayrı sayfa kodları nedir eskisindeki göstermedi + post içindeki kodları nedir ben bilgi kısmında yani yazı altında etiketler: xxx diye gösteriyordum bu ekte kabul etmedi bu ek için olan kodlar nedir paneldede yok..

12. theson
    Üye

Düzeltemedim tekrar yazıyorum;

Yani bu iki kodu istiyorum yeni yüklediği için çalışmadı;

ayrı sayfa için kullandığım

<

konu altı için kullandığım

<

yeni sistemi istiyorum..

edit kodlar görünmüyor :s

13. theson
    Üye

Hallettim..

Bu konu çözülmüş işaretlenmedi hata verdi.. (bilginize)

14. Bu konu çözülmüş işaretlenmedi hata verdi..

Demek ki sorununuz çözülmedi, ya bize gerçeği söyleyin yada lütfen sitenizi tekrar kontrol edin...:).

15. theson
    Üye

@canarkadas

sorunumu çözdüm sonra bu konuyu çözüldü diye işaretlemek istedim sorun verdi yani http://www.wordpress-tr.com sorun verdi çözüldü destek sorusu değil falan varya orası gündüzde sorun vermişti ya benim tarayıcımdan ya o açılır menüden...:)

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.