WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Video Eklentisi

(2 posts)
  • 1 ay önce hizmeteri tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Merhabalar,

Wp'ye video eklemek istiyorum. Yanlız YouTube değil. Uzantısı .wmv olan dosyaları görüntüleme imkanımız var mı? Yada video yayınlayabileceğimiz kolay, kullanışlı ve tercihen türkçe olan video eklentisi biliyor musunuz?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Kolay gelsin...

Tarih: 1 ay #
  2. Bu eklenti şu uzantıların hepsini destekler;

rm, rmvb, ra, rv, ram, smil, smi, rtsp, rpm, asf, wm, wma, wmv, wax, wvx, ogg, ape, avi, mid, midi, wav, mms, m3u, asx, mov, qt, mqv, m4v, m4a, m4b, mpeg, mpg, m1s, m1v, m1a, m75, m15, mp2, mpm, mpv, mpa, flc, fli, cel, aiff, aif, aifc, cdda, bwf, rts, 3gp, 3gpp, 3g2, 3gp2, au, snd, ulw, smf, kar, qcp, sdv, gsm, amr, caf, amc, mp4, sdp, pdf, fdf, xfdf, xdp, xfd, gif, jpg, jpeg, bmp, png, xpm, dir, dxr, dcr, cst, cct, cxt, w3d, fgd, swa, swf, spl, mp3, flv, rtmp, rbs, xml, rss, xspf, atom

Şaşırdınız değil mi bitmedi :)

Aynı zamanda şu tüm video sitelerinide destekler yine şaşırdı bak :)

YouTube, Ifilm, VSocial, TuDou Video, atomFilms, BrightCove, YoQoo, 5 Show, 6Room, Mofile TV, OuOu, www.yijian.com, tvix.cn, ku6.com, biku.com, uume.com, cnboo.com, kuho.com, v.blog.sina.com.cn, quxiu.com, 56.com, v.wangyou.com, v.9you.com, maidee.com, pomoho.com, ROX.com.cn, imeem.com, gofish.com, veoh.com, GameTrailers.com, Evil Chili, Wildko, Yikers Videos & Games, Red Balcony Videos & Games, Live Video, Odeo Audio, Revver, MetaCafe, MySpace, GoEar, Break, Stupid Videos, Viddler, DailyMotion, I’m Vlog, RockYou, SevenLoad, MyVideo.de, Clipfish.de ve Google Video.

Adreside burda çince yine şaşırdı. Yükleme adresi burda

Ben, size benim upload ettiğim'i öneririm. Sebep'i rpc dosyası içinde gömülü. Aktif edildikten sonra Tercihler sekmesinden Coolplayer ayarlarında . Ordaki site adını kendi site adınız ile değiştirmeniz gerekli. coolplayer.cn silip kendi adresinizi yazacaksınız yani.

http://www.divshare.com/download/2895074-05b

Tarih: 1 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.