WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

URL'de Nokta işareti kullanma sorunu

(4 mesaj(lar))
  • 5 ay önce fuzuli tarafından başlatıldı
  • fuzuli tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Evet arkadaşlar ben URL'de nokta işaretini kullanmak zorundayım ama kategorinin URL'sine ya da tekil yazının URL'sin nokta koyduğum zaman nokta kayboluyor. Bunu nasıl yapabilirim bunun için bir eklenti ya da başka bir yöntem var mı bildiğiniz. Teşekkürler...

5 ay önce #
  2. Bunu wordpress ile oynayarak yapabilirsiniz. Yanılmıyorsam eğer rewrite.php dosyasında - çizgisini . yapabilirsiniz. Sonuç başka şeylere yol açabilir mi bilmiyorum. Tam olarak neyi nerde düzenlemeniz gerektiğini bilmiyorum.

5 ay önce #
  3. İlgin için çok teşekkürler Eylül Toprak... Yine imdadım yetiştin tam ümidimi kestiğim zamanda! :) Dediğini yaparsam o zaman da tire (-) işaretini kullanamayacağım değil mi? Ama ben şöyle bi şey düşünüyorum.

www.siteadi.com/1.sinif-ders-notlari.htm

Yani hem nokta hem de tire işaretini kullanmak istiyorum. Ama bu dosya adını söylemen iyi oldu. En azından nereyi kurcalayacağım hakkında bir fikrim oldu. Tekrar teşekkürler arkadaşım. Eğer aklına bir şey gelirse buraya yazmanı rica ediyorum. Hoşça kal...

5 ay önce #
  4. Tekrar merhaba, EylülToprak bayağı zamandır dediğin dosyayı kurcaladım bir sonuç elde edemedim. Ama aşağıdaki kodlarla oynamaya çalıştım hata verdi:

class WP_Rewrite {
    var $permalink_structure;
    var $use_trailing_slashes;
    var $category_base;
    var $tag_base;
    var $category_structure;
    var $tag_structure;
    var $author_base = 'author';
    var $author_structure;
    var $date_structure;
    var $page_structure;
    var $search_base = 'search';
    var $search_structure;
    var $comments_base = 'comments';
    var $feed_base = 'feed';
    var $comments_feed_structure;
    var $feed_structure;
    var $front;
    var $root = '';
    var $index = 'index.php';
    var $matches = '';
    var $rules;
    var $extra_rules = array(); //those not generated by the class, see add_rewrite_rule()
    var $extra_rules_top = array(); //those not generated by the class, see add_rewrite_rule()
    var $non_wp_rules = array(); //rules that don't redirect to WP's index.php
    var $endpoints;
    var $use_verbose_rules = false;
    var $rewritecode =

5 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.