WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Kurulumda hata mesajı

(5 mesaj(lar))
  • 6 ay önce osiriss tarafından başlatıldı
  • heytbecom tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım kendi sitemi kurdum ama değerli bi arkadaşıma subdomain açıp onada kurmak istedim ama kendime kurdugum gibi ona kuramadım bi türlü sürekli hata alıyorum..aşağıda hata mesajını veriyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Warning: mysql_get_server_info(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) in /hsphere/local/home/cadbanka/duygu.cadbankasi.com/wp-admin/includes/schema.php on line 6

Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /hsphere/local/home/cadbanka/duygu.cadbankasi.com/wp-admin/includes/schema.php on line 6

Fatal error: Call to a member function on a non-object in /hsphere/local/home/cadbanka/duygu.cadbankasi.com/wp-admin/install.php on line 70

6 ay önce #
  2. Herşeyi silip baştan kurulum yapın, dosyaların tam yüklendiğine ve config.php dosyası içeriğinin doğru olduğuna emin olun..

6 ay önce #
  3. Sildim yeniden yükledim sonra congfig. dosyasını kontrol ettim ama hiç bir ilerleme kaydedemedim ben biraz daha uğraşayım ilginiz için teşekkür ederim.

6 ay önce #
  4. theson
    Üye

Burdaki dosyalarda bir sorun olabilir belkide.. Bende kurmak istediğimde böyle hatalar almıştım ama upgrade ederken aynı dosyalar sorun vermedi.. (:

6 ay önce #
  5. Forumda arama yapınız bu hatalar forumda ve google aramalarında neden kaynaklandığını görebilirsiniz. Bu tür konuları normalde kitleyip çöpe atıyorum ama gözümden kaçmış. Çünkü bu hataların nedeni kullanıcının kurulum dökümanını okumaması ve araştırma yapmamsından kaynaklanıyor.

theson binlerce kişi bu dosyayı indiriyor kimsede hata olduğuna dairbir bilgi yok. Biraz önce indirip denedim sorunsuz kurulum yapılıyor.

6 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.