WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

kurulum hatası

(6 mesaj(lar))
  • 6 ay önce gul tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. gul
    Üye

merhaba benim pek fazla bilgim yok bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. vordpressi kur a kadar geldim fakat sayfanın başında aşağıdaki tahatayı veriyor. blog başlığını ve site ismini girip kur dediğimdede aynı hatayı veriyor neyden kaynaklıdır?

Warning: mysql_get_server_info() [function.mysql-get-server-info]: Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061) in d:\w3sites\ulusoyajans.com\wwwroot\blog\wp-admin\includes\schema.php on line 6

Warning: mysql_get_server_info() [function.mysql-get-server-info]: A link to the server could not be established in d:\w3sites\ulusoyajans.com\wwwroot\blog\wp-admin\includes\schema.php on line 6

6 ay önce #
  2. siz windowsda kendi bilgisayarınızamı kurmaya çalışıyorsunzu?

6 ay önce #
  3. gul
    Üye

hayır
    ben bu konuda bişey bilmiyorum anlatıyım nasıl yaptığımı
    dosyayı indirdikten sonra klasöre aldım ftp ye attım klasörü sonra okuyarak devam ettim ve burda bu hatayı verdi

6 ay önce #
  4. Size bütün dosyaları sunucunuzdan silip yeniden yüklemenizi tavsiye ederim. Fakat kurulum esnasında klavuzu adım adım dikkatlice takip etmenizde yarar var. Hatta bir yazılımı kuracağınız zaman kuruluma başlamadan önce kalvuzu gerekirse bir kaç kez okuyup iyice anlayıp sonra kuruluma başlamanız en mantklısıdır.

Kolay gelsin.

6 ay önce #
  5. gul
    Üye

tşekkürler
    ikinci kez sunucuya atışım daha öncede denemiştim söylediğiniz yolu bidaha deneyim

6 ay önce #
  6. wp-config.php dosyasının içini gelişmiş bir metin editörü (notepat++ olabilir)ile ilgili alanları doldurun, nasıl kurulucağı hakkında bir bilginiz yoksa Forumun ana sayfasında sabit olarak duran Forum 'da Sıkça Sorulan sorular kısmına göz atın. Kurulumun nasıl yapılacağı mevcut ayrıca http://worldarchivetr.com/wp/category/wordpress/ adresinde de görsel sunum olarak kurulumun nasıl yapıldığını göre bilirsiniz.

6 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.