WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Bu temayı nereden bulabilirim ?

(9 mesaj(lar))
  • 6 ay önce eub tarafından başlatıldı
  • eub tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. http://trickeries.com/

bu linkte ki temayı aramama rağmen bulamadim :s elinde olan veya yardımcı olabilicek arkadaş var mı ?

6 ay önce #
  2. site sahibinin kişisel teması sanırım, bir mail at belki paylaşır

6 ay önce #
  3. attım mail umarım paylaşır :(

6 ay önce #
  4. 3 gün oldu cevap yazmadı :s halen bekliyorum..

peki bu temada ki görselliği nasil yapabilirim arkadaşlar?

6 ay önce #
  5. demekki vermek istemiyor. Wordpress tema zengini bir sistem size uygun buna benzer bedava temalar yok mu?
    -

6 ay önce #
  6. "heytbecom"

malesef buna benzer görselliği yüksek bir template bulamadım.. neredeyse tüm template siteleri gezdim, yerli-yabancı ama yok :(

şebnem ferah fan sitesi için bu tip bir template ariyorum.. sizin bildiğiniz görselliği yüksek templateler var ise paylaşırsaniz sevinirim dostlar.

6 ay önce #
  7. theme tema

O siteye özel yapıldığı her helinden belli, böyle bir temayı paylaşmasını beklememelisiniz zaten, bu ara herkese önerdiğim bu temayı düzenleyerek, ikonları değiştirerek bir şeyler yapabilirsiniz, ya da buradaki Türkçeleştirdiğim 50 civarı temaya, dahası için buraya bakabilirsiniz.

6 ay önce #
  8. birebir aynısını yaparım zaten öyle ahım şahım bir tema özelliği de bulunmuyor. ama yapan kişi temayı bu haline kadar getirmek için emek harcamış bizler neden ondan çalalım...

6 ay önce #
  9. çalma gibi bir niyetin yok zaten becerebilecek bir bilgimde yok :) yanlış anlaşılmak istemem kesinlikle..

zaten temanin sahibine attiğim mailde sadece şablon olarak kullanacağım ve tüm menüyü ve arkada ki görsellikleri değiştireceğimi söylemiştim ama cevap bile yazmadı malesef.

6 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.