WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Googleda indexlenmek

(8 posts)
  • 1 ay önce asam tarafından başlatıldı
  • asam tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Arkadaşlar mesala şimdi bir wordressle bir site yaptığımız da bu google aramalarda çok gerilerde olabiliyor.yani arandığı zaman ilk sayfada olmasını yada 2, 3 ,4 olsun yeter ama google bizin wordpressle yapmış olduğumuz siteyi ana kelimeler olarak tarattırıyor ve ona göre aranıyoruz. ama ne hikmettir google aranan kelimelerde hep wordpress kelimeliri geçiyor yani bizim google sitemizin bulunması bir mucize.tam isim yazasın ki cıksın. bakın googlenin web site yöneticilerinden.
    Eğer bilgisi olan varsa bu google bizim yaptığımız sitenin içeriğile ilgili kelimeleri görsün ki daha fazla kişi bize ulaşsın yada biz ulaşalım.
    bunun için arama motorları çok önemli(google)

Tarih: 1 ay #
  2. Ne demek istediğinizi tam olarak anlamış değilim.

3. şimdi şöyle google gördüğü kelimeler var o kelimeler için bizim sitenin içeriğiyle ilgili kelimeleri görmesi gerekiyor normalda ama ne iştir google hep wordpress in kelimelerini görüyor yani ingilizce kodlarını falan belki site ile ilgili bir kaç kelime görüyor onu demek istedim...
    ben biliyorum ki benim kini öyle görüyor..

4. dostum wordpress şuanda googlein en çok sevdiği içerik scripttidir.. o anahtar kelimeleri sen belirleyebilirsin.. çeşitli seo uygulamalari var wordpress için bunları araştırabilirsin..

5. arkadaşım keşke nasıl araştıracağımı yazsaydın ben öyle araştırıyorum bir türlü beceremedim de,,,,,

6. googleda wordpress seo yazip türkce sayfalarda aratman yeterli

7. cox
    Üye

valla google wordpressi seviyor diye biliyor sen tam optimize edememissin heralde yani benim sitem acılalı ortalama 1-2 hafta oldu google' da türkce sayfalarda "hd music videos" yazınca ilk 5 te cıkıyor

8. cox sitenin adını mı yazıyorsun o zaman cıkar tabiki içeriğiyle ilgili ana kelimelerden biri yaz bakalım çıkıyor mu

Tarih: 4 hafta #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.