WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Filled-In Filtre Eklentisi - Tc Kimlik No Doğrulama

(2 mesaj(lar))
  • 5 ay önce Dresah tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Filled-In gördüğüm eklentiler içerisinde en ustaca yazılmış eklentilerden biri.
    Birçok Filtre ve Özelliği olan eklenti Form girişlerinin Doğrulanması ve Kontrol edilmesi için kullanılıyor.

İhtiyaç duyduğum Tc Kimlik Kontrol Filtresini Bir T-SQL sorgusundan php'ye ve dolayısı ile Filled In Filtre sistemine uyarladım.

Eklenti Sitesi:
    http://urbangiraffe.com/plugins/filled-in/

Tc Kimlik No Doğrulama eklentisi Download Adresi:
    http://code.google.com/p/wordpress-turkce/downloads/detail?name=is_tcno.php

İndirdiğiniz dosyayı "/wp-content/plugins/filled-in/extensions/filters" klasörüne kopyalamanız filtrenin aktif olması için yeterli.

Daha sonrası ise "bu eklenti nasıl kullanılır?" sorusuna karşılık geliyor. Benim bu mesajda eklentiyi tanıtmak gibi bir amacım yok. Eklentinin nasıl kullanıldığı burada anlatılıyor.

Bu eklentiyi kullanmak ileri düzey wordpress uzmanlığı gerektiriyor. Fakat şu kadarını söylemekte fayda görüyorum, eklentiyi keşfetmek için harcadığınız her dakikaya değecektir.

5 ay önce #
  2. Merhaba;

Düşünüp geliştirilmiş bir şey. Biraz daha keskin açıklamalar olsa.
    Ne neden nasıl niye neyle kiminle kullanacağız bunu :)
    Hayır ben bazı şeyler okuyup öğrendimde ya bilmeyenler.. ;)

Bu yazının altına açıklamaları girin ben ana siteye eklerim. Kilitsiz olarak olarak çöp kutusuna atıyorum.

Not: Çöp'ün ne işe yaradığını hep merak etmiştim, öğrendim. Mesajın burada kalmasında sakınca yok. Arayan bulacaktır ne de olsa.

Olur mu öyle şey sözümüzü tutarız biz. Sadece soracak olan bir sürü insan çıkabilir. Bunun önlemini almak için. Eklenti ne kadar uzman işi olsada meraklı da bir o kadar çok. Tam açıklama olmadı ama bunu uygun görüyorsanız memnuniyetle.. :)

5 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.