WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

wp yeni sürümde yorumlar

(6 posts)
  • 3 ay önce bahtiyem tarafından başlatıldı
  • bahtiyem tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmemiş

Etiketler:

1. kusura bakmayın, araştıramadım ama blogumu 2,5le güncelledikten sonra yazdığım yazılara yorum ekleme kapandı... açamıyorum aradım ama bulamadım yardımcı olunursa sevinirim.
    http://www.bahtiyem.com

Tarih: 3 ay #
  2. Tercihler üzerinde Tartışma kısmındaki seçeneklerden "Yazı üzerine yorum yapılmasına izin ver" seçeneği aktif olmaktan çıkmış olabilir belki.. bende güncelledim ama böyle bir sorunla karşılaşmadım..

sitene baktımda sadece en üstteki 3 yazında sanırım bu özellik kapalı onuda yazıyı yazarken yorumlara kapalı seçeneğini seçmişsindir ondan yorumlara kapalı diyordur.. yazıyı düzenleyerek yorumlara tekrar açabilirsin..

3. sadece en üstteki 3 yazında sanırım bu özellik kapalı onuda yazıyı yazarken yorumlara kapalı seçeneğini seçmişsindir ondan yorumlara kapalı diyordur.. yazıyı düzenleyerek yorumlara tekrar açabilirsin..

çok denedim ama yorumlara aç seçeneği de yok ona benzer bişeyde yok... zaten son yazılar güncellemeden sonraki yazılar eski sürümde vardı o seçenek...

4. kullandıgınız temalarda tema sahibi ve türkçeleştirme linklerini kaldırmayınız emeğe biraz saygınız olsun arkadaşlar adam uğraşmış bedava kullanılması için tema yapmış ama siz onun bu emeğinin karşılığı olan tema nın linkini oraya eklemekle hiç bir şey kaybetmessiniz

5. 2.5 sürümü ile uyumlu bir temada deneyin, 2.5 Türkçe yayınlanınca bu tür sorunlar daha net incelenebilir, az daha sabır..

6. kullandıgınız temalarda tema sahibi ve türkçeleştirme linklerini kaldırmayınız emeğe biraz saygınız olsun arkadaşlar adam uğraşmış bedava kullanılması için tema yapmış ama siz onun bu emeğinin karşılığı olan tema nın linkini oraya eklemekle hiç bir şey kaybetmessiniz

yazdıklarınız benim içinse, öğrenmeye çalışıyorum. hatalı bişey yaptıysam özür dilerim. neyin düzeltilmesini istiyorsanız bilgilerimi vereyim düzeltin. ben sadece kurcalıyorum çünkü:(

bu arada sorun da çözüldü. ama nasıl oldu bilmiyorum. sayfa aşağuı doğru uzadı ve o seçenekler çıktı

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.